Vi vet hvor ubehagelig det kan være å gå rundt med en brennende følelse i hals og spiserør. Da er det en virkelig lettelse med urter som kan kjøle ned den brennende følelsen og gi deg tilbake velvære i mage og spiserør.

Hva forårsaker halsbrann og sure oppstøt?

  • For mye magesyre kan forårsake det, men det er sjelden dette er årsaken.
  • For lite magesyre. Faktisk er det slik, at de fleste som opplever hyppig halsbrann, har for lite magesyre. Symptomer på for lite magesyre er nettopp halsbrann, sure oppstøt, oppblåsthet, kvalme og en følelse av at maten tar lang tid å fordøye. Å nøytralisere magesyren er en meget kortsiktig måte å løse halsbrannproblematikken på. På lang sikt svekker dette hele fordøyelsekraften og gjør halsbrannen mer kronisk. Magesyrens oppgave er i hovedsak å fordøye og bryte ned maten. Hvis det er for lite magesyre i magesekken vil det dannes slaggstoffer som et resultat av fordøyelsesprosessen. Dette skaper grobunn for uønskede bakterier. Disse bakteriene kan skape gjæring, såre slimhinner, luft i magen og svakhet videre ned i hele fordøyelsen. Derfor er viktig å se til at man har nok magesyre.
  • En svekket lukkemuskel mellom spiserør og magesekk. Dette skaper, i sin tur, mulighet for at mageinnhold, magesyre, og bakterier finner veien opp i spiserør, svelg og hals.
  • Stress i alle former
  • Feil kosthold, feil kombinasjoner av mat, overspising, for tungt fordøyelig mat.
  • For mye vann, spesielt iskaldt vann, til måltider svekker fordøyelsesevnen.
Få en sterk fordøyelse uten halsbrann og sure oppstøt

Hva kan jeg gjøre for å forebygge og lindre halsbrann og sure oppstøt?

  • Unngå å spise før forrige måltid er fordøyd, d.v.s. spis kun når du er sulten.
  • Sitt ned, tygg maten godt og ha god tid når du spiser.
  • Ikke drikk for mye til maten - noen slurker med varmt eller lunkent vann er OK.
  • Unngå Isvann, det svekker fordøyelseskraften
  • Stress mindre - begynn gjerne med meditasjon, yoga og beroligende pusteøvelser.
  • Begrens inntak av kaffe og alkohol.
  • Ved akutt halsbrann ta lassi, 1 del naturell yogurt og 2-4 deler lunkent vann med en klype salt og en klype spisskommen pulver.
  • Ta ACIBALANCE 1- 2 tabletter før maten for å forebygge halsbrann.
  • Ved akutt halsbrann, sug på to tabletter AciBalance og drikk litt lunkent vann

AciBalance - En helhetlig, unik lindrende kur for halsbrann og sure oppstøt

AciBalance består av en rekke unike og virkningsfulle urter som har blitt brukt i årtusener mot førdøyelsesplager som halsbrann og sure oppstøt:

  • Virker både akutt lindrende og forebyggende mot halsbrann.
  • Lindrer halsbrann enten den er kronisk eller bare oppstår en gang i blant.
  • Balanserende enten det er for lite eller for mye magesyre.
  • Motvirker lette kolikksmerter.
  • Tablettene kan svelges hele, suges på eller knuses til pulver og tas med lunkent vann.
  • Styrker fordøyelsekraften.

AciBalance er en unik og effektiv hjelp mot halsbrann og sure oppstøt. Her er en oversikt over hva urtene i produktet gjør:

  1. Amla (Emblica officinalis), roseblader og kassiakanel lindrer selve halsbrannen, slik at den brennende følelsen i spiserøret reduseres.
  2. Ingefær, svart pepper, lang pepper og nellik styrker fordøyelseskraften, og hjelper til med å øke produksjonen av magesyre, slik at maten blir ordentlig fordøyd. Videre hjelper disse urtene på opptaket av de andre urtene, slik at produktet blir mer potent.
  3. Lakrisrot, kassiakanel, bygg, kardemomme og Terminalia belerica motvirker uønsket slim i fordøyelsen, slik at forbrenningsmekanismene blir bedre.
  4. Ingefær, lang pepper, svart pepper, Emblica officinalis, Terminalia chebula og Terminalia belerica virker lett avførende og reduserer slaggstoffer i fordøyelsen og sikrer derved en bedre forbrenning.
  5. Asparagus racemosus og Terminalia belerica styrker membraner og slimhinner i magesekken.