Få ting er mer fortvilende enn å ha en hund eller katt som du er glad i, men som du ikke lenger tåler å ha i huset. Allergard tablett kan både lindre symptomene og årsaken til lette allergiplager..

Når våren kommer, går hundretusener av nordmenn i hi. Bare en liten tur utendørs kan gi store ubehag rennende kløende øyner og nese.

Flere og flere har de senere årene prøvd urter som en løsning på lette allergiplager. Løsningen heter Allergard og kommer fra Ayurveda, verdens eldste helhetlige helsesystem.

Allergard gir effektiv lindring av lette allergiplager, holder immunsystemet i sjakk og er god for bihulene!

Allergisk mot hund? - bestill Allergard idag!

Hva kan Allergard tabletter gjøre for deg?

  • Kjæledyr: Du vil kunne glede deg mer over samvær med dine og andres hunder og katter, og andre pelsdyr selvfølgelig! Mange rapporterer at de slipper å kvitte seg med sine kjære pelskledde familiemedlemmer takket være Allergard!
  • Ta våren tilbake: Du vil kunne nyte våren og sommeren uten lette allergiplager. Du vil også føle deg mer energisk, våken og opplagt i denne tiden.
  • Støv: Du vil ikke måtte være redd for rennende øyne og nysing når du roter rundt på loftet eller i andre støvete kroker.

Urtene i Allergard tabletter:

  • Inneholder Indisk basilikum (Ocimum sanctum) og gurkemeie har vært brukt i årtusener i India for å motvirke lette allergiplager
  • Styrker fordøyelsen som ofte er årsaken til lette allergiplager!
  • Styrker immunforsvaret.
  • Virker både på symptomer og årsaken til lette allergiplager. Tablettene kan svelges hele med lunkent vann, suges på eller knuses til pulver og blandes med f.eks. honning.

I Ayurveda sier man at lette allergiplager som oftest kommer av at slaggstoffer samler seg opp i kroppen, fordi fordøyelsen ikke virker 100% effektivt. Slaggstoffer produseres som en bieffekt av en svak fordøyelse. Disse begynner så å forstyrre immunsystemets funksjon, slik at kroppen mister sin evne til å skille mellom farlige substanser og helt ufarlige ting.

Allergard inneholder lakrisrot, ingefær, svart pepper, lang pepper og ceylonkanel, som alle er urter som bedrer næringsopptaket og fordøyelseskraften. Dette motvirker nye problemer, da fordøyelsen begynner å fordøye maten ordentlig.

I tillegg inneholder Allergard også urtene Emblica officinalis, terminalia chebula og terminalia belerica som god for lever og tykktarm, kroppens viktigste rensesystemer.

Allergard tabletter virker styrkende og energigivende!

Allergard tabletter kan tas alene, eller i kombinasjon med Allergard neseolje for økt effekt i kampen mot lette allergiplager!