Digest Plus er en urteblanding som motvirker luft i magen og tarmene. Hvis du føler at maten ikke fordøyes ordentlig, føler deg oppblåst etter å ha spist, eller har en tendens til å bli trøtt og slapp etter store måltider, kan Digest Plus være til stor hjelp. Urtene i Digest Plus er kjent for å stimulere fordøyelsen og øke forbrenningen.

Oppblåst mage - bli kvitt luft i magen og oppblåsthet

Motvirker luft i magen

Digest Plus inneholder fennikel som virker lindrende når magen din er oppblåst, og som også hjelper mot lette kolikksmerter. En annen virksom urt mot luft i magen er Terminalia chebula. Dette er en frukt som er kjent fra India for å motvirke treg mage. Treg mage gjør at luftproblemer og oppblåsthet blir verre. Det er derfor viktig å tømme tarmen daglig hvis du vil motvirke luft i magen.

Øker forbrenningen

Digest Plus inneholder også ingefær og lang pepper. Disse urtene gjør at fordøyelseskraften øker, slik at maten blir ordentlig forbrent. De bedrer også opptaket av de andre urtene i blandingen. Synnergieffekten mellom urtene i Digest Plus motvirker oppblåsthet, stimulerer produksjon av magesyre og motvirker slaggstoffer i fordøyelsen.

Hvis vi ikke forbrenner maten ordentlig vil det bygge seg opp slaggstoffer i kroppen over tid. Disse kan utvikle seg til en rekke helseproblemer. Å ha en god fordøyelse er derfor ofte viktigere enn hvor sunt kostholdet ditt er, fordi hvis fordøyelsen ikke fungerer optimalt vil selv det sunneste kosthold føre til oppsamling av toksiner i kroppen.

Førstehjelp etter middagsbesøk og julebord

Hvis du spiser en stor middag er det lett å pådra seg fordøyelsesproblemer, og da særlig problemer med oppblåst mage. Vi spiser ofte mat som er mye mer tungtfordøyelig enn det fordøyelsen vår egentlig tåler. Da kan det være nyttig å ha en kapsel Digest Plus eller to i lommen. Ved å ta Digest Plus rett etter et stort måltid vil du umiddelbart lindre en del av ubehaget og skadevirkningene av å forspise deg.