Hvorfor bør jeg rense fettvevet når jeg skal slanke meg?

Når kroppen har avfallsstoffer som den ikke klarer å rense ut, må disse lagres. Måten kroppen håndterer dette på er å innkapsle slaggstoffene i fett, slik at de ikke kan gjøre noe skade. Dette fettet har kroppen vanskelig for å gi slipp på. Derfor er det viktig med en dybderens av fettvevet, hvis du vil gå ned i vekt. Ved å rense ut toksinene som er lagret i fettvevet, blir det enkelt for kroppen å gi slipp på fettet. Dette gir et mer effektivt vekttap. I henhold til Ayurveda, verdens eldste helsesystem, renser Guggul fettvevet mer effektivt enn noen annen urt.

Mykere kropp med vekttap

Guggul (Commiphora mukul) er en urt som i årtusener er brukt for å rense kroppen. Denne urten går dypt inn i fett- og muskelvevet i kroppen og fjerner oppsamlede toksiner. På denne måten blir det mye lettere for kroppen å kvitte seg med overskytende fett. Du kan gå ned i vekt og samtidig bli mykere i kroppen, fordi blokkeringen i muskulaturen forsvinner når toksinene renses ut.

Guggul er hovedingrediensen i Guggul XL. Dette er et produkt som gir dybderens av kroppen, samtidig som det motvirker lette smerter og reduserer lett forhøyet kolesterol og triglyserider.

Urter mot lette smerter

I tillegg til guggul inneholder Guggul XL også gurkemeie og indisk salaitre (Boswellia serrata). Denne kombinasjonen motvirker lette smerter i kroppen og balanserer immunsystemet. Hvis du har blokkerte mikrokanaler i kroppen og er stiv og øm i muskulaturen, kan Guggul XL hjelpe. For denne typen problemer kan det være bra å kombinere den med Let's Move tablett.

Kolesterol er også fett

Guggul XL er et effektivt produkt for å redusere overskytende fett i kroppen. Kolesterol og triglyserider er fettstoffer i blodet. Guggul XL har en balanserende effekt på et lett forhøyet kolesterol- og triglyseridnivå gjennom sin evne til å hjelpe kroppen med å fordøye overskytende fett.

Ved å bruke Guggul XL regelmessig kan du gå ned i vekt, få mer energi, mindre fett samtidig som du kan avhjelpe ømme og stive muskler i kroppen. Du får en dybderens som gjør deg mer myk og bevegelig i kroppen.

Du kan, med fordel, kombinere Guggul XL med andre produkter: