I tusener av år har kvinner fra India brukt en enestående urtebehandling for å fjerne symptomene som oppstår i overgangsalderen. Ved hjelp av urter som virker avkjølende og balanserende på hormonsystemet kan du få en overgangsalder uten hetetokter, humørsvingninger og tørrhet i kroppen.

Problemfri overgangsalder

Motvirker hetetokter

Hvis du opplever du at du svetter om natten og noen ganger føler deg som om du er i et drivhus, kan Golden Woman lindre plagene. Golden Woman består av bl.a av amla, eller indisk stikkelsbær, og Hemidesmus indicus, som er brukt i tusener av år for å kjøle kroppen. Sammen med indisk asparges virker disse urtene energigivende og styrkende. Mange brukere rapporterer derfor om en lindring av hetetokter og svette som kommer med overgangsalder, samtidig som de opplever mer overskudd.

Mindre tørrhet i kroppen

En del kvinner som kommer i overgangsalderen, merker en uttørking av kroppen. Hovedurten i Golden Woman er indisk asparges. Dette er en urt som er styrkende for hormonsystemet. Den øker sirkulasjonen og hjelper til med å beholde fuktighet i kroppen. Urten har vært brukt i tusener av år for å bedre kvinners energi og vitalitet i overgangsalderen.

Hjelper mot humørsvingninger

Sliter du med humørsvingninger som du tidligere taklet? Du er ikke alene. Dette er en vanlig ting å oppleve for kvinner i overgangsalder. I denne perioden svinger hormonproduksjonen i kroppen, spesielt progesteron og østrogen. Dette kan forårsake store forandringer i følelsesliv og mental tilstand. Kombinasjonen av Terminalia chebula, indisk asparges og amla/indisk stikkelsbær balanserer hormonproduksjonen hos kvinner. Mange brukere rapporterer derfor om et mer stabilt følelsesliv og en bedre mental tilstand når de tar Golden Woman.