Når halsen er i ferd med å bli sår, nesen begynner å renne, forkjølelsessymptomene presser på, musklene er ømme, du skifter mellom å fryse og svette og begynner å føle deg slapp og elendig... Eller når du ser at folk rundt deg som familie, arbeidskollegaer og venner begynner å få symptomene... har du da hjelpemidlene klar?

Halsen er i ferd med å bli sår, nesen begynner å renne, forkjølelsessymptomene presser på...

Når du kjenner at du begynner å brygge på noe, er gode råd dyre. Da er det viktig å sette i gang med noe som kan hjelpe immunforsvaret ditt å sloss mot alle uhumskheter som er i full gang med å angripe kroppen din. Influgard kan være løsningen som hurtig og effektivt slår tilbake angrepet på immunsystemet.

Sørg for å ha Influgard hjemme. Med én gang du, eller de rundt deg, begynner å kjenne symptomene, ta 2-4 tabletter med behagelig varmt vann. Repetér dette 2-4 ganger daglig. Slik kan du hjelpe immunsystemet til å slå tilbake angrepet. La oss nå se nærmere på hvordan Influgard virker.

Urter som bedrer immunforsvaret

Ingefær

Av urter som kan brukes for å hjelpe immunforsvaret er ingefær kjent for sin lett slimløsende effekt, og for sin evne til å bedre fordøyelsen, slik at slaggstoffer i kroppen lettere blir fordøyd. Slaggstoffer regnes i Ayurveda, verdens eldste helsevitenskap, som et grunnleggende problem ved forkjølelsessymptomer, sår hals og rennende nese.

Gurkemeie

Gurkemeie er en annen urt som brukes til å styrke immunsystemet. Gurkemeie er godt dokumentert for sine gode virkninger og brukes i Ayurveda, både mot forkjølelsessymptomer, lette smerter, lette allergiplager og som en lett slimløsende urt.

Superammunisjon for immunsystemet

Å ha urter som gurkemeie og ingefær i huset er et must for alle som ønsker en god fordøyelse og et godt immunforsvar. Imidlertid er det ikke alltid nok når immunsystemet ditt er under stormangrep. I Ayurveda har man 5 superurter som i kombinasjon med ingefær og gurkemeie kan gi immunsystemet ditt den boosten det trenger for å bekjempe angrepet. Det er denne kombinasjonen som brukes i Influgard.

 • Indisk basilikum (Ocimum sanctum)
  Indisk basilikum (Ocimum sanctum) er kjent i Ayurveda som en urt som motvirker lette allergiplager.
 • Terminalia chebula
  I kombinasjon med Terminalia chebula er indisk basilikum spesielt bra for luftveiene enten du har lett hoste, lette astmatiske plager eller kraftige forkjølelsessymptomer.
 • Althea (Althea officinalis) lindrer irritasjonshoste og sår hals.
 • Chirata (Swertia chirata)
  Chirata (Swertia chirata) lindrer hoste og inneholder bitterstoffer som styrker leveren.
 • Isop (Hyssopus officinalis) styrker leveren, bronkiene og lindrer hoste. Leveren er tett forbundet med immunsystemet og disse tre urtene er god for leveren, luftveiene og styrker immunsystemet.

Synnergi for et sterkt immunforsvar

Som de fleste ayurvediske urteblandinger er det synnergieffekten mellom urtene som gir effekten i Influgard. Urtene angriper problemet fra alle vinkler enten det er leveren, fordøyelsen, luftveiene eller immunsystemet som er problemet. Produktet lindrer sår hals, hoste, forkjølelsessymptomer, lette allergiske plager, lette astmatiske plager: Det gir deg energi og hjelper immunforsvaret i kampen mot fremmedelementer.

Gi immunsystemet hurtig hjelp.

Produktet er best til å gi immunsystemet en boost. Har du mer kroniske plager er det bedre å bruke Allergard mot lette allergiplager, BroncAir mot lette astmatiske plager og RespiClear for å lindre hoste. Har du imidlertid mer akutte forkjølelsessymptomer som presser på og du kjenner at noe er i ferd med å bryte ut, kan Influgard hjelpe immunforsvaret ditt å ta toppen av det eller slå angrepet tilbake. Derfor bør du alltid ha Influgard i huset som en del av ditt hjemmeapotek.