Lette allergiplager

Bruk synkende rekkefølge

4 Item(s)

 • Allergard Pakke

  Allergard Pakke

  10% 35% rabatt! Kombiner den umiddelbare virkningen av Allergard neseolje med den langvarige effekten av Allergard tabletter for optimal beskyttelse mot lette allergiplager.

  Fullpris Allergard olje er kr 131 mens fullpris for Allergard tablett er kr 239,-. OBS: Allergard olje er best før men ikke dårlig etter 6. juni 2019.

  kr 370,00

  kr 240,00
 • Allergard tablett

  Allergard tablett

  Urter som motvirker lette allergiplager og er god for bihulene! 10% rabatt!

  Vanlig pris: kr 239,-

  Special Price kr 215,-

 • Allergard olje

  Allergard olje

  Løser opp en tett nese UTEN å virke uttørkende! Hjelper mot lette allergiplager. 80% rabatt!

  OBS: Best før, men ikke dårlig etter, 6. juni 2019

  Vanlig pris: kr 131,-

  Special Price kr 25,-

 • Allergard Maxipakke

  Allergard Maxipakke

  Allergard Maxipakke med 3 Allergard Neseolje og 3 Allergard tabletter. Motvirker effektivt lette allergiplager. 45% rabatt! Kombiner Allergard neseoljes gode virkning på nesens slimhinner med de effektive Allergard tabletter for optimal beskyttelse mot lette allergiplager.
  Fullpris kr 1110 Tilbudspris kr 600
  Fullpris for Allergard olje er kr 131 mens fullpris for Allergard tablett er kr 239,-. OBS: Allergard olje er best før men ikke dårlig etter 6. juni 2019.

  kr 370,00

  kr 600,05

Bruk synkende rekkefølge

4 Item(s)

Skal du behandle og finne en varig løsning på lette allergi plager kommer du ikke utenom urter. Ved å sette sammen blandinger av effektive urter som virker i synergi har vi fått noen meget virkningsfulle preparater mot lette allergi plager.

I Ayurveda – Indias tradisjonelle naturlige helsevitenskap, har man lange tradisjoner for å behandle lette allergi plager med urter. Ayurveda peker på at problemet starter med en nedsatt fordøyelse. Som et resultat av dette samler det seg opp slaggstoffer i kroppen, som på et tidspunkt når et ”metningspunkt” og begynner å påvirke immunforsvaret vårt. Det som påvirkes er immunforsvarets kommunikasjonsmekanismer og evne til å skille mellom farlige og ufarlige substanser. Vi kan si at immunforsvarets ”intelligens” blir påvirket. Dette gjør at immunforsvaret reagerer på ufarlige substanser som pollen, støv og dyrehår.

Allergard tablett hjelper til å gjenopprette ”intelligensen” i immunforsvaret. Den bedrer fordøyelsen, slik at det ikke samler seg opp nye slaggstoffer i kroppen, den hjelper til å rense kroppen for slaggstoffer og den har urter som motvirker lette allergiske reaksjoner. Dette gjør produktet til et helstøpt preparat mot lette allergi plager, da det både fjerner symptomene og årsaken til problemene.

Allergard neseolje beskytter nesens slimhinner mot allergener ved å legge seg som en film på slimhinnene og innkapsle pollen, støv og dyrehår. Dette gjør at slimhinnene ikke reagerer.

Vi har satt sammen en pakke med Allergard neseolje og tablett og gir deg 10 % når du kjøper disse produktene sammen.

Hvis du vil ha ekstra effekt kan Allergard kombineres med Triphala Plus og Livogard. Dette gir en mer effektiv utrensing av slaggstoffer som har samlet seg opp i kroppen. Dette er spesielt anbefalt for de som har hatt problemer lenge.