Lette allergiplager

Bruk synkende rekkefølge

2 Item(s)

Bruk synkende rekkefølge

2 Item(s)

Skal du behandle og finne en varig løsning på lette allergi plager kommer du ikke utenom urter. Ved å sette sammen blandinger av effektive urter som virker i synergi har vi fått noen meget virkningsfulle preparater mot lette allergi plager.

I Ayurveda – Indias tradisjonelle naturlige helsevitenskap, har man lange tradisjoner for å behandle lette allergi plager med urter. Ayurveda peker på at problemet starter med en nedsatt fordøyelse. Som et resultat av dette samler det seg opp slaggstoffer i kroppen, som på et tidspunkt når et ”metningspunkt” og begynner å påvirke immunforsvaret vårt. Det som påvirkes er immunforsvarets kommunikasjonsmekanismer og evne til å skille mellom farlige og ufarlige substanser. Vi kan si at immunforsvarets ”intelligens” blir påvirket. Dette gjør at immunforsvaret reagerer på ufarlige substanser som pollen, støv og dyrehår.

Allergard tablett hjelper til å gjenopprette ”intelligensen” i immunforsvaret. Den bedrer fordøyelsen, slik at det ikke samler seg opp nye slaggstoffer i kroppen, den hjelper til å rense kroppen for slaggstoffer og den har urter som motvirker lette allergiske reaksjoner. Dette gjør produktet til et helstøpt preparat mot lette allergi plager, da det både fjerner symptomene og årsaken til problemene.

Allergard neseolje beskytter nesens slimhinner mot allergener ved å legge seg som en film på slimhinnene og innkapsle pollen, støv og dyrehår. Dette gjør at slimhinnene ikke reagerer.

Vi har satt sammen en pakke med Allergard neseolje og tablett og gir deg 10 % når du kjøper disse produktene sammen.

Hvis du vil ha ekstra effekt kan Allergard kombineres med Triphala Plus og Livogard. Dette gir en mer effektiv utrensing av slaggstoffer som har samlet seg opp i kroppen. Dette er spesielt anbefalt for de som har hatt problemer lenge.