For å takle dagligdagse påkjeninger skikkelig er det viktig å ha energi og overskudd. I Ayurveda, verdens eldste helsesystem, finnes det noen helt unike urter som har en veldig revitaliserende effekt på kroppen. Disse urtene kalles rasayanas og de kan tas av alle for å bedre allmenntilstanden. Ojas Energy er en slik rasayana som gir deg styrke og overskudd til å få en mye bedre hverdag.

Overskudd til å leve livet! Bestill Ojas Energy idag!

Indisk stikkelsbær – en urt for overskudd

Indisk stikkelsbær eller amla er en av de mest C-vitamin rike urter som finnes. Den har 20 ganger mer vitamin C enn for eksempel appelsin. C-vitaminen er også bundet til en garvesyre som gjør at den tåler oppvarming og lagring. I Ojas Energy er amla hovedingrediensen. Amla er en sterk antioksidant og styrker immunforsvaret.

Tilberedning av amla i Ojas Energy

Amlaen i Ojas Energy har blitt behandlet etter tradisjonelle ayurvediske oppskrifter der juice blandes med fruktkjøtt og røres til væsken fordamper. Denne prosessen er meget møysommelig og gjentas 21 ganger. Dette gir en meget potent form for amla som er energigivende og vitaliserende for hele kroppen.

Urter for muskler og balanse i hormonene

Blandingen av Mucuna pruriens og indisk asparges (asparagus racemosus) hjelper til å skape balanse i hormonene hos både menn og kvinner. Denne blandingen kombinert med amla og mineralbek (shilajiit) gir også en effektiv hjelp til å bygge muskler i kroppen. Hvis du trener mye, er Ojas Energy et effektivt tilskudd for å øke muskelmassen. Har du lite energi, hjelper denne blandingen deg til å komme ovenpå.

Næring for kroppen

Mineralbek, eller shilajiit som den kalles i Ayurveda, er svært rik på mineraler og næringsstoffer. Shilajit er fossile planter som finnes i steiner i Himalaya. Når solen skinner på steinene kommer det et svart asfaltlignende stoff ut. Dette renses på tradisjonelt ayurvedisk vis ved hjelp av urter. Stoffet som brukes i Ojas Energy inneholder mer enn 85 ulike mineraler og mikronæringsstoffer i små mengder. Dette har en meget styrkende effekt på kroppen. I de ayurvediske skriftene omtales shilajit som "fjerneren av svakhet".

Produktet inneholder også spesielt bearbeidet jern og sink som er behandlet etter tradisjonelle ayurvediske oppskrifter som gjør det lett opptakelig og også lett fordøyelig for kroppen. Det betyr at det regulerer nivået av jern og sink i kroppen, tar opp der det er behov for det og skiller ut overskytende mengder der det er behov for det. I tillegg inneholder det perleøstersskjell som er en naturlig kalsiumkilde.

Ingefær, lang pepper og svart pepper gjør at opptaket av de ulike ingrediensene blir effektivt, slik at Ojas Energy totalt er en effektiv, nærende og revitaliserende urteblanding som gir overskudd , velvære og styrke når du tar det regelmessig over tid.