Slaggstoffer gir deg dårlig fordøyelse, stivhet i kroppen og redusert energi. I Ayurveda - verdens eldste helsevitenskap - omtales slaggstoffer som ama. Dette defineres som ufordøyde biprodukter fra fordøyelelsesprosessen som samler seg opp i kroppen og kan forårsake en rekke problemer fra ømme og stive ledd og muskler til hyppige forkjølelses symptomer, luft i magen, lette kolikksmerter og manglende energi.

 

Systemer som må styrkes for effektiv rens

Leveren er kroppens viktigste filter.

Lever

Skal du rense kroppen, er det to systemer som må fungere. Leveren er kroppens viktigste filter. Leveren renser blodet og sørger for at urenheter fra blodstrømmen forbrennes eller transporteres til fordøyelsen, der de kan renses ut. En velfungerende lever er den beste forsikringen du kan få mot oppsamling av slaggstoffer i kroppen.

Det er viktig at tykktarmen tømmes daglig.

Tykktarm

For at slaggstoffene som renses ut fra leveren skal forsvinne ut av kroppen, er det viktig at tykktarmen tømmes daglig, og da aller helst om morgenen. I løpet av natten foregår det en renselsesprosess i kroppen, og hvis du kan tømme tarmen med én gang du står opp om morgenen, blir du kvitt slaggstoffene og unngår at de resirkuleres. Hvis leveren renser blodet effektivt, uten at du klarer å tømme tarmen skikkelig, vil også slaggstoffer og urenheter resirkuleres rundt i kroppen.

Slaggstoffer i fettvevet

Kroppen lagrer slaggstoffer i fettvevet. Dette fettet er vanskelig å bli kvitt, hvis du ikke renser ut slaggstoffene først. For å bli kvitt slaggstoffene i fettvevet, trenger du noe som kan bryte ned fettet og hjelpe til å forbrenne eller transportere slaggstoffene ut av kroppen.

Ayurvedisk dybderens

Vi har satt sammen en pakke av de tre produktene Guggul XL, Livogard og Triphala Plus som gir deg dybdrens av fettvevet, samtidig som det hjelper leveren og tykktarmen å gjøre en effektiv jobb.

Guggul XL Trykk her for å lese mer om Guggul XL!

Guggul XL inneholder guggul, eller Commiphora mukul som den heter på latin. Dette er kvaen fra en busk som har den evnen at den kan gå dypt inn i kroppsvevet, og da særlig fettvevet, og bryte ned slaggstoffer slik at de kan forbrennes eller transporteres ut til fordøyelsessystemet.

Livogard Trykk her for å lese mer om Livogard!

Livogard er bra for leverfunksjonen og hjelper til å rense blodet for slaggstoffer. Dette gjør kroppens egne utrensingsmekanismer mer effektive. Bitterstoffene i Livogard styrker både leveren og fordøyelseskraften.

Triphala Plus Trykk her for å lese mer om Triphala Plus!

Triphala Plus virker lett avførende. Den sørger for at slaggstoffene som Livogard og Guggul XL løsner, kommer ut i fordøyelsessystemet og elimineres via tykktarmen. Triphala Plus virker også selv utrensende på kroppens organer og vev. Den er kjent for både å styrke fordøyelsen, virke lett avførende og å rense kroppen.

Ved å kombinere Guggul XL, Triphala Plus og Livogard bedrer du kroppens egne rensemekanismer gjennom leveren og tarmsystemet, samtidig som du øker nedbrytningen av slaggstoffer i fettvevet. Dette gir deg en bedre fordøyelse, mindre luft i magen, mykere ledd og muskler og det kan også redusere vekten med noen kilo, som en hyggelig "bivirkning".

Vi har laget et tilbud på Dybderenspakken vår. Du får 15% rabatt når du kjøper Triphala Plus, Guggul XL og Livogard sammen. Kjøp pakken i dag!