Slaggstoffer gir deg dårlig fordøyelse, stivhet i kroppen og redusert energi. I Ayurveda - verdens eldste helsevitenskap - omtales slaggstoffer som ama. Dette defineres som ufordøyde biprodukter fra fordøyelelsesprosessen som samler seg opp i kroppen og kan forårsake en rekke problemer fra ømme og stive ledd og muskler til hyppige forkjølelses symptomer, luft i magen, lette kolikksmerter og manglende energi.

 

Systemer som må styrkes for effektiv rens

Leveren er kroppens viktigste filter.

Lever

Skal du rense kroppen, er det to systemer som må fungere. Leveren er kroppens viktigste filter. Leveren renser blodet og sørger for at urenheter fra blodstrømmen forbrennes eller transporteres til fordøyelsen, der de kan renses ut. En velfungerende lever er den beste forsikringen du kan få mot oppsamling av slaggstoffer i kroppen.

Det er viktig at tykktarmen tømmes daglig.

Tykktarm

For å ha en god helse er det viktig at tykktarmen tømmes daglig, og da aller helst om morgenen. I løpet av natten foregår det en renselsesprosess i kroppen, og hvis du kan tømme tarmen med én gang du står opp om morgenen, blir du kvitt slaggstoffene og unngår at de resirkuleres. Hvis leveren renser blodet effektivt, uten at du klarer å tømme tarmen skikkelig, vil også slaggstoffer og urenheter resirkuleres rundt i kroppen.

Ayurvedisk dybderens

Vi har satt sammen en pakke av de tre produktene Guggul XL, Livogard og Triphala Plus som er god for leveren, motvirker treg mage og gir en god fordøyelseskraft

Guggul XL Trykk her for å lese mer om Guggul XL!

Guggul XL inneholder guggul, eller Commiphora mukul som den heter på latin. Dette er kvaen fra en busk som har en lett kolesterolsenkende effekt, samtidig som den øker forbrenning.

Livogard Trykk her for å lese mer om Livogard!

Livogard er god for lever og galle og inneholder urter som fremmer en god fordøyelse.

Triphala Plus Trykk her for å lese mer om Triphala Plus!

Triphala Plus er kjent for både å styrke fordøyelsen, gi energi og virke lett avførende.

Ved å kombinere Guggul XL, Triphala Plus og Livogard får du en bedre fordøyelse, mindre luft i magen, mykere ledd og muskler og mer overskudd som kommer av en bedre fordøyelse.

Vi har laget et tilbud på Dybderenspakken vår. Du får 15% rabatt når du kjøper Triphala Plus, Guggul XL og Livogard sammen. Kjøp pakken i dag!