Trener du regelmessig, men føler at du allikevel mangler framgang i muskelbygging og ikke får det ekstra overskuddet? Trenger du å styrke immunforsvaret? Eller har du bare behov for å ta noe generelt styrkende for kroppen? Da kan kombinasjonen av urteblandingene våre, "Ojas Energi" og "Vital Strength" være ekstremt effektivt for deg.

Ojas Energy er en antioksidant som styrker immunforsvaret og gir energi. Vital Strength bygger muskler, gir styrke og vitaliserer hele kroppen. Produktene er effektive hver for seg, men sammen gir de synergieffekter som gjør at virkningen øker mange ganger.

Ojas Energy

Ojas Energy Trykk her for å lese mer om Ojas Energy!

Ojas Energy er en blanding av urter og mineraler som har en styrkende og beskyttende effekt på cellene i kroppen. Produktet er en kraftig antioksidant og styrker immunforsvaret.

Hovedingrediensen i Ojas Energy er Amla, eller indisk stikkelsbær, som er behandlet på tradisjonelt ayurvedisk vis, der pulver og juice fra frukten blandes sammen i en tidkrevende prosess som gjentas 21 ganger. Dette gjør at den er meget nærende for alle kroppens celler og virker mye kraftigere enn ubehandlet Amla.

Amla er en av de mest C-vitaminrike frukter som finnes. Dette gjør den til en kraftig antioksidant, d.v.s. at den beskytter cellene mot nedbrytning fra frie radikaler som er reaktive oksygenmolekyler som bryter ned kroppen vår.

Kombinasjonen av den nærende og antioksiderende effekten amla har på cellene gjør at forbrenning på cellenivå bedres.

Vital Strength

Vital Strength Trykk her for å lese mer om Vital Strength!

Vital Strength er et produkt som gir muskelstyrke og overskudd.

Vital Strength inneholder blant annet:

  • Juckbohne (Mucuna pruriens). Dette er en bønne som bedrer proteinopptaket i kroppen og produksjon av veksthormoner. Dette gjør den meget effektiv til å bygge muskler. I kombinasjon med Amla blir Juckbohne enda mer effektiv, noe som gir en hurtig økning i muskelmassen når du trener. Juckbohne er også kjent for å gi energi og styrke til kroppen.
  • Shilajit (Mineralbek). Finnes i både Ojas Energy og Vital Strength. Mineralbek som er en substans av fossilt plantemateriele som er rikt på en rekke mineraler og sporstoffer. Disse finnes i en form som gjør dem veldig lett opptakelig for kroppen. I ayurvediske teksbøker omtales mineralbek som ”ødeleggeren av svakhet”. Hvis du trener mye, gir mineralbek en hurtigere oppbygging av cellene i kroppen, noe som gjør at kroppen kan tåle mer belastning. Den er brukt i Ayurveda i tilfeller der man trenger mer energi og styrke.

Supertilbud

Vi har satt sammen en pakke som består av 1 Ojas Energy og 1 Vital Strength. Kjøp produktene i dag og få 15% 34% rabatt!