Hvis du vil bli kvitt noen kilo er det viktig å styrke fordøyelseskraften og bedre kroppens evne til å fordøye fett. Herbal Burn er en ayurvedisk urteblanding som gir deg en sterkere fordøyelse, uten å øke syrenivået i kroppen.

Par på løpetur

Sterkere fordøyelse

Ingefær øker fordøyelseskraften og gjør at næringsopptaket fra maten blir bedre. Sammen med spisskummen er den en effektiv hjelp for å kunne styrke fordøyelsen, motvirke luft i magen og bedre fordøyelsen av fettstoffer.

Balansert blodsukker

Kombinasjonen av bygg og bukkehornsfrø er kjent i Ayurveda for sin evne til å balansere blodsukkeret. Dette motvirker søtsug og gjør at du er mindre tilbøyelig til å spise for mye. Et mer balansert blodsukkernivå gir deg jevnere energi og gjør det lettere å opprettholde et sunt kosthold.

Fordøye fettstoffer

Herbal Burn inneholder guggul og hvitløk som begge hjelper fordøyelsen å håndtere fettstoffer. Å fordøye fett både i fordøyelsessystemet og på cellenivå er viktig hvis du vil bli kvitt overflødige kilo. Ofte lagres slaggstoffer i fettvev. Dette fettet er spesielt vanskelig å bli kvitt. Guggul er kjent for sin evne til å rense fettvevet i kroppen slik at du lettere blir kvitt overflødig fett.

Syrenøytraliserende urter

Mange kosttilskudd som skal hjelpe deg å gå ned i vekt inneholder ingredienser som øker syrenivået i kroppen. Det kan føre til at forbrenningskraften øker, men samtidig kan det skape andre problemer som stivhet i ledd og muskler. Herbal Burn inneholder amla og gurkemeie som har evnen til å styrke fordøyelseskraften, samtidig som det reduserer syrenivået i kroppen. Dette gjør at alle som ikke bør øke syrenivået i kroppen kan bruke produktet.