Er du plaget av halsbrann og løs mage? Blir problemene verre når du opplever mye stress... Da kan kombinasjonen av de ayurvediske naturmidlene Peace of Mind og AciBalance hjelpe deg.

AciBalance inneholder urter som lindrer halsbrann, styrker fordøyelsen og motvirker løs mage som forårsakes av stress.

Peace of Mind inneholder urter som bedrer hukommelse og fokus, som virker lett beroligende, bedrer motstandskraften mot stress og motvirker hyperaktiv adferd.

Sammen motvirker AciBalance og Peace of Mind fordøyelsesbesvær som kommer fra stress.

Halsbrann, løs mage og fordøyelsesbesvær som kommer av følsomhet for stress er ikke noe du bør ignorere. Over tid kan dette svekke fordøyelsen din og gi deg mye slaggstoffer i kroppen. Mange som har denne type problemer tyr til syrenøytraliserende midler. Dette kan imidlertid gjøre problemet verre, fordi redusert magesyre kan gi oppblåsthet, fordøyelsesbesvær og ... halsbrann.

Halsbrann fra manglende magesyre kommer fordi maten blir liggende og gjære i magen og ikke fordøyes ordentlig. Lukkemuskelen svekkes lettere, ufordøyd mat med magesyre kommer opp i spiserøret og du får sure oppstøt og halsbrann.

Ayurvedas løsning er å styrke fordøyelsen. AciBalance har den unike evnen at det både styrker fordøyelseskraften ved å balansere magesyreproduksjonen, lindrer halsbrann og er god for slimhinnene i magen. Dette gjør at maten blir bedre fordøyd og du får en helt ny følelse av velvære i magen.

Ved å kombinere AciBalance med Peace of Mind motvirker du den negative effekten som stress kan ha på fordøyelsen. Peace of Mind virker lett beroligende og bedrer evnen din til å tåle stress og mentale påkjenninger.

Vil du prøve det?

I en begrenset periode gir vi deg 10% rabatt når du kjøper Peace of Mind og AciBalance sammen. Bestill produktene i dag, så har du dem i løpet av noen dager og kan begynne å bedre fordøyelsen din.

Kjøp pakken i dag og få 10% rabatt!