Symptomene med hyppig vannlating begynner normalt å gjøre seg gjeldende i 50-60 års alderen, men kan også ramme yngre menn.

I tillegg til hyppig vannlatning, kan man oppleve at det tar tid før urinen begynner å renne, dårlig kraft på strålen og etterdrypp (det tar tid før urinen slutter å dryppe etter vannlatning).

Symptomene med hyppig vannlating kan noen ganger være tegn på alvorlige problemer. Det er derfor alltid anbefalt å oppsøke lege, hvis du har problemene over tid.

Få tilbake livskvaliteten du hadde for 10 år siden

Hva er Prostate Balance og hvorfor er det så bra?

Er du en av de som får ødelagt søvnen av en blære som vekker deg og må tømmes? Er du lei av stå opp for å tisse om nettene? Skulle du ønske at du kunne få lov til å sove sånn som før? "Prostate Balance" er et urtepreparat med urter som har vært brukt i tusener av år for å hjelpe på disse plagene. Urtene i Prostate Balance er, som du vil se, kraftige virkemidler hver for seg. Ved hjelp av eldgammel ayurvedisk kunnskap kombineres disse urtene på en måte som gjør at virkningen av dem ikke bare kombineres, men de forsterker hverandre. På denne måten får man et produkt der den totale virkningen er sterkere enn summen av bestanddelene.

Urtene i Prostate Balance:

  • Guggul (Commiphora mukul): Er tradisjonelt blitt brukt som et kraftig virkemiddel for kroppens kjertler,og spesielt for prostata. Her er et knippe forskningsartikler om guggul og prostata.
  • Bauhinia variegata: På pubmed.gov finnes en rekke forskningsartikler bl.a om urtens antioksiderente effekt og gode virkning på immunsystemet.
  • Falsk sarsaparille (Hemidesmus indicus): Er en av de beste blodrensende urter som også er bra for huden. Den sikrer fri flyt av næringsstoffer og energi til cellene i kroppen, og dermed forbedrer den kvaliteten på kroppsvevet, spesielt kjønnsorganene og prostata. Den er også god mot lett blærekatarr. Her er en liten oversiktsartikkel over hva forskning har vist at falsk sarsaparille hjelper for.
  • Nyresildre (Saxifraga granulata) er kjent for sin gode virkning for urinveiene, og har vært brukt i årtusener for nyrer og urinveier.
  • Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet og er involvert i normal omsetning av proteiner i kroppen, i celledeling og glukosemetabolismen. Dette gir deg mer energi og overskudd.

Få tilbake livskvaliteten du hadde for 10 år siden

Prostate Balance kan hjelpe i løpet av noen uker. Den kan gi deg tilbake livskvaliteten du hadde for 10 år siden, da du kunne sove hele natten uten forstyrrelser. Urtene er skåmsomme og bedrer hele urinveissystemet. Produktet inneholder også sink som bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet.