Er du plaget av oppblåsthet. Føler du noen ganger at du ikke fordøyer maten ordentlig? Har du ofte litt vondt i magen... og blir problemene verre når du er stresset? Da kan du få god hjelp av de to ayurvediske naturmidlene Peace of Mind og Digest Plus.

Digest Plus inneholder urter som styrker fordøyelsen og motvirker oppblåst mage.

Peace of Mind inneholder urter som bedrer hukommelse og fokus, som virker lett beroligende, bedrer motstandskraften mot stress og motvirker hyperaktiv adferd.

Sammen motvirker Digest Plus og Peace of Mind oppblåsthet og urolig mage som kommer fra stress.

Luft i magen er ikke noe du bør ignorere. I følge Ayurveda, verdens eldste helsevitenskap, kan en oppblåst mage over tid føre til at det samler seg opp slaggstoffer i kroppen som over tid kan gi ømme og stive ledd. I tillegg er det ubehagelig når magen føles som en ballong.

Mange tyr til kullsyreholdige drikker når de føler seg oppblåst, men dette hjelper bare til å bevege på luften, det reduserer ikke problemet. Hvis du drikker mye brus eller kullsyreholdige drikker vil det forverre problemet over tid.

I Ayurveda løser man dette problemet ved å bruke urter som styrker fordøyelseskraften og urter som bedrer motstandskraften mot stress. Luft i magen kommer ofte av at det samler seg slaggstoffer fra ufordøyd mat i mage og tarm. Disse slaggstoffene begynner å gjære og du får luft i magen. Mye stress, eller lav toleranse for stress, har en tendens til å øke problemet.

Ved å kombinere Digest Plus med Peace of Mind styrker du fordøyelseskraften og sørger for at slaggstoffer i mage og tarm blir fordøyd, samtidig som du bedrer motstandskraften din mot stress.

Vil du prøve det?

I en begrenset periode gir vi deg 10% rabatt når du kjøper Peace of Mind og Digest Plus sammen. Bestill produktene i dag, så har du dem i løpet av noen dager og kan begynne å føle mer velvære i magen og mer indre ro.

Kjøp pakken i dag og få 10% rabatt!