Slanking - natulig slankekur og vekttap

Finn ut:

  • Hvorfor og hvordan du bør starte slankekuren med rens av fettvevet og fordøyelsen

  • Hvordan få et hurtigere og mer effektivt vekttap

Vi vet at slanking og vekttap innebærer viljestyrke og tøff innsats. Vi har ingen tro på hurtige superløsninger som får deg hurtig ned i vekt i løpet av dager. Vi tror at eneste varige løsningen for å gå ned i vekt innebærer omlegging av kosthold og livsstil. Imidlertid er det en del elementer som kan gi deg en ekstra effekt, i tillegg til effekten fra kosthold, trening og livsstil.

I Ayurveda, Indias urgamle helsevitenskap, legger man i tillegg til kosthold, trim og livsstil vekt på tre elementer når du skal ned i vekt: en sterk fordøyelse, rensing av toksiner i fettvevet og beskyttelse mot stress. Vi har satt sammen en pakke bestående av tre av de mest effektive urteblandingene våre for å gi deg en kickstart på slankekuren; "Triphala Plus", "Guggul XL" og "Peace of Mind".

Triphala Plus Trykk her for å lese mer om Triphala Plus!

Triphala Plus

En sterk fordøyelse renser toksiner i fettvevet

Ayurveda legger stor vekt på fordøyelsen. En god fordøyelse er like viktig som et godt kosthold. Uten en effektiv fordøyelse, blir selv den sunneste maten du spiser til toksiner i kroppen. "Triphala" i navnet Triphala Plus er en kombinasjon av disse urtene:

  • Emblica officinalis
  • Terminalia chebula
  • Terminalia belerica
Guggul XL Trykk her for å lese mer om Guggul XL!

Guggul XL

Guggul XL er det andre produktet i pakken vår og inneholder blant annet:

  • Guggul (Commiphora mukul). Dette er kvae fra en busk som er kjent for sin evne til å gå dypt inn i fettvevet i kroppen og rense ut toksiner.
  • Gurkemeie som hjelper Triphala med å styrke leverfunksjonen ytterligere.
  • Trikatu, en blanding av ingefær, svart pepper og lang pepper, som øker forbrenningen.

Kroppen vår bruker fett til å innkapsle, og ufarliggjøre toksiner. Det er derfor ofte vanskelig å bli kvitt deler av det overskytende kroppsfettet, fordi det kan ha en skadelig effekt på kroppen å slippe det løs. Guggul XL har evnen til å gå dypt inn i fettvevet, bringe ut lagrede toksiner og transportere disse til blodet, slik at de kan skilles ut via leveren og fordøyelsen. Når toksinene transporteres ut av kroppen er det lettere å bli kvitt fettet. Når dette skjer vil både kostholds-, livsstils- og treningstiltak virke mer effektivt for å få deg hurtigere ned i vekt.

Beskyttelse mot stress

Stress og søvnproblemer er noen av de viktigste årsakene til overvekt. De er også noen av de største hindringene for å klare å gå ned i vekt. Stress kan medføre insulinresistens som gjør at du lettere legger på deg rundt magen. I tillegg er stress en av de viktigste årsakene til trøstespising, spesielt om kvelden. Dette er igjen en viktig kilde til overvekt. Stress gjør også at vi lever mindre regelmessig, noe som svekker fordøyelsen og gjør at du legger på deg.

Ayurveda har en rekke råd for å motvirke stress. Sørg for å ha balanse mellom arbeid og fritid, gå regelmessig ut i naturen, lek med barn, mediter regelmessig (Transcendental Meditasjon er godt dokumentert for sin stressreduserende effekt) og bruk stressreduserende urter.

Peace of Mind Trykk her for å lese mer om Peace of Mind!

Peace of Mind

Peace of Mind er en lett beroligende ayurvedisk urteblanding som gir avspenning for sinn og kropp samtidig som den gir en bedre søvnkvalitet. "Bacopa monnieri", hovedurten i Peace of Mind, kalt "Brahmi" i Ayurveda, er en unik urt som i tillegg til å virke lett beroligende, også har en dokumentert effekt på læreevnen og hukommelsen. På den anerkjente forskningsdatabasen pubmed.gov finnes en rekke studier som viser den gode effekten som Bacopa har på hjernen.

En god start på slankekuren

Skal du ned i vekt kan produktpakken vi har satt sammen gi deg det lille ekstra som skal til for at slankingen blir suksessfull. Du renser og styrker fordøyelsen og leverfunksjonen ved hjelp av Triphala Plus og Guggul XL, du renser dyptsittende toksiner ved hjelp av Guggul XL og får dem ut via fordøyelsen ved hjelp av Triphala Plus. Sist, men ikke minst, motvirker du stressreaksjoner, trøstespising og bedrer fokusen og søvnkvalitet ved hjelp av Peace of Mind. Tilsammen kan dette være det som hjelper deg til å gjennomføre slankekuren og samtidig få en kropp som fungerer bedre.

Vi har laget et tilbud på slankepakken vår. I en begrenset periode gir vi deg 20% rabatt når du kjøper Triphala Plus, Guggul XL og Peace of Mind i sammen. Kjøp pakken i dag!