Hvis du går rundt og er oppskaket, føler deg følelsesmessig opprevet når du er stresset eller føler deg generelt lett nedtrykt, kan kombinasjonen av de ayurvediske naturmidlene Peace of Mind og Cardionol hjelpe deg.

Cardionol inneholder urten Terminalia arjuna som i tusener av år har vært brukt for hjertet, både det fysiske hjertet og det emosjonelle hjertet. Cardionol er bra for både hjertets funksjon og for følelsene.

Peace of Mind inneholder Bacopa monnieri som kalles Brahmi i Ayurveda. Dette er en urt som tradisjonelt brukes for å bedre hukommelse og fokus, som virker lett beroligende, bedrer motstandskraften mot stress og motvirker hyperaktiv adferd.

Motvirker lett nedtrykthet

Å bruke urter mot følelsesmessig stress kan kanskje virke litt uvanlig, men dette er noe man har brukt i Ayurveda i tusener av år med godt resultat. Rapporter fra brukere forteller at det følelsesmessige trykket du føler når du er i en sorgsituasjon, eller nedtryktheten man føler når det er problemer i forholdet kan lette litt når du tar Peace of Mind og Cardionol sammen.

Det er ikke bare når det er store problemer du kan ha nytte av Peace of Mind og Cardionol. Hvis du føler deg lett nedfor en periode har urtene tradisjonelt blitt brukt til å løfte humøret og motvirke lett nedtrykthet.

Vil du prøve det?

I en begrenset periode gir vi deg 10% rabatt når du kjøper Peace of Mind og Cardionol sammen. Bestill produktene i dag så har du dem i løpet av noen dager og kan oppleve den oppløftende effekten av urtene.

Kjøp pakken i dag og få 10% rabatt!