Er du en av de mange nordmenn som sliter med søvnen? Da kan urter hjelpe deg. I Ayurveda, verdens eldste helsevitenskap, har man i årtusener brukt urter som gir bedre søvn. Enten du har innsovningsvansker, lettere søvnbesvær eller føler at du ikke er uthvilt om morgenen etter en full natts søvn, kan Ayurvediske urter hjelpe. Blissful Sleep er en ayurvedisk urteblanding som har hjulpet mange nordmenn til bedre søvn.

Det unike med Blissful Sleep er at den bruker Ayurvedas kunnskap om å bedre søvnen ved å korrigere de grunnleggende energiene i kroppen og ikke ved å gi deg søvndyssende urter. Mange urtepreparater virker på søvnen ved å bruke urter som gjør deg trøtt og sløv. Blissful Sleep bedrer søvnen ved å gjøre noe med den bakenforliggende årsaken til søvnproblemer, ved å balansere de tre styrende prinsippene i kroppen, beskrevet som vata, pitta og kapha i Ayurveda.

Dette gjør at virkningen av Blissful Sleep ikke kommer umiddelbart etter at du har tatt en urtepille, men bygger seg opp gradvis når du tar urtene i noen uker.

Sov bedre, unngå lettere søvnbesvær, søvn problemer og innsovningsvansker

Lett Søvnbesvær og innsovningsvansker

Er du en av dem som ikke klarer å sovne om kvelden? Spinner tankene slik at du ikke klarer å roe deg ned? I Ayurveda sier man at slike problemer er forårsaket av "vata" og at du kan motvirke problemene ved hjelp av mat, livsstil og urter som balanserer vata. Bacopa monnieri er en slik urt. Den er tradisjonelt brukt i Ayurveda for å roe ned overaktiv mental aktivitet uten å sløve. Dette gjør at du lettere faller i søvn om kvelden. Bacopa monnieri er hovedingrediensen i Blissful Sleep. Den brukes i Ayurveda for sin nærende effekt på nervesystemet og har i studier vist at den styrker kognitiv funksjon hos friske eldre og motvirker hyperaktiv adferd hos barn.

Urolig søvn

Sliter du med at selv om du sovner lett, har du en tendens til å våkne opp midt på natten og ikke få sove igjen? I Ayurveda sier man at dette er et problem forårsaket av "pitta" og at du kan motvirke problemene ved hjelp av mat, livsstil og urter som balanserer pitta. Blissful Sleep inneholder Terminalia arjuna, sandeltre og lang pepper som alle er urter som balanserer pitta og kjøler ned kropp og sinn. I Ayurveda brukes disse urtene for en rekke ubalanser, også for å motvirke at man våkner opp midt på natten og at søvnen blir urolig.

Dypere hvile

Sover du hele natten, men våkner opp like trøtt? I Ayurveda sier man at slike problemer kan være forårsaket av "kapha" og at du kan motvirke problemene ved hjelp av mat, livsstil og urter som balanserer kapha. Urter som muskatnøtt, Terminalia arjuna og Bacopa monnieri som alle finnes i Blissful Sleep, sørger for at søvnkvaliteten blir bedre, slik at hvilen blir dypere. Terminalia chebula som også finnes i produktet reduserer overskytende kapha. Dette gjør at du blir mer opplagt om morgenen.

Synnergi mellom urtene

I Blissful Sleep er det samspillet mellom urtene som gir effekten. Ingen av urtene er tradisjonelt søvndyssende eller sløvende urter. Virkningen fra produktet ligger på et dypere plan. Ved å skape balanse i grunnleggende energier i kroppen, gir urtene bedre fokus og derved mindre tankekjør slik at innsovningen blir bedre. Videre kjøler det ned pitta, slik at fordøyelsen ikke vekker deg om natten. Sist, men ikke minst, gir balanse i vata og pitta dypere søvn, mens balanse i kapha gjør at du blir mer opplagt om morgenen.