http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Ayurvediske urter som gir liv

Ayurveda - urter som gir livUrter er naturens gave til helsen din. Vi tror at de rette urtene i riktig sammensetning kan hjelpe deg med mange kroniske helseproblemer. Det kan ofte være vanskelig å vite hvilke urter som bør tas sammen.

Heldigvis har Ayurveda, verdens eldste helsevitenskap med tradisjoner mer enn 5000 år tilbake i tid, en omfattende kunnskap om hvordan vi kan bruke urter for å få mer overskudd og velvære.

Dette er en blogg som er dedikert til å lære deg om hvordan du kan bruke Ayurveda for en bedre helse. Enten du sliter med stivhet i kroppen, trenger å bedre fordøyelsen, har luftveisplager, ubalanse i blodsukkeret, lett forhøyet blodtrykk eller andre problemer kan ayurvediske råd og de ayurvediske urteblandingene fra Maharishi Ayur-Ved Produkter hjelpe deg. Hvis du føler deg bra og er interessert i å holde deg frisk og kanskje få enda mer overskudd har Ayurveda en hel kategori med urter og urteblandinger som hjelper deg med dette også.

Indisk basilikum (ocimum sanctum)

Indisk basilikum (ocimum sanctum)

Ayurvediske urter

I Ayurveda brukes sjelden enkelturter for å oppnå helseeffekter. Vanligvis inneholder et preparat en eller to urter som påvirker hovedproblemet som preparatet virker mot. Videre er det ofte en eller to støtteurter som bedrer  eller spissfokuserer virkningen til hovedurten. Videre kan det være urter som tar bort potensielle bivirkninger av de andre urtene. Hvis en urt for eksempel er veldig varmende, finnes det ofte en annen urt som kjøler litt ned.

Du finner også ofte urter som har en styrkende effekt på fordøyelsen slik at opptaket av urtene i produktet blir bedre. Noen ganger finner du også rensende urter som renser ut blokkeringer, som hindrer opptaket av hovedurten. Til slutt finnes det noen ganger urter som kun er der for smaken sin del. Spesielt hvis hovedurten smaker veldig vondt.

På denne måten er Ayurveda og ayurvediske urter fra Maharishi Ayur-Ved Produkter veldig helhetlig satt sammen, slik at de gir en effektiv virkning samtidig som de tar vekk potensielle bivirkninger fra urtene. Våre ayurvediske urtetilskudd er derfor trygge å ta. I tusener av år har Ayurveda hjulpet folk til å få en bedre helse. Vi har lang erfaring fra India, men også fra Norge, der produktene våre har vært solgt siden 1991. Vi har i løpet av den tiden solgt mer enn én million ayurvediske tilskudd til hundretusener av nordmann.

Vår erfaring er imidlertid at urteprodukter virker mye bedre hvis du gjør noen grunnleggende ting med kosthold, livsstil og rutiner. Denne bloggen er her for å hjelpe deg å få bedre effekt av urtetilskuddene og for å være et skattkammer for å få enkle råd om hva du kan gjøre for å bedre helsen din i hverdagen.

Gjør noe godt for helsen din du også – prøv Ayurveda i dag.

Kommentarer er stengt.

Denne nettsiden bruker cookies for å vise annonser basert
på en brukers tidligere besøk på våre nettsider. Les mer her.