Ayurvedisk gave til en du er glad i!

Har du en venn, et familiemedlem eller bare en bekjent som du synes burde prøve ut den ayurvediske livsstilen? Vel, det fungerer ikke å tvinge vedkommede, men det er jo alltids lov å gi en liten prøvesmak på hvordan det er!

Derfor vil vi minne dere på at det nærmer seg jul (dette vet dere jo alt), og vi har en nettside med mange pakker til nedsatte priser! Gode pakker som du fint kan gi som en gave!

En gave som kan forbedre helsen

Sliter den du er glad i med søvnplager? Eller er du bekymret over fordøyelsen deres? Kanskje du har lyst å hjelpe vedkommede med treningen sin? Vi har pakker for alt dette!

Sjekk pakkene ut i nettbutikken vår, under Helsepakker & Tilbud. Eller du kan følge linkene under for å komme rett til de mest solgte pakkene våre 🙂

 

Våre pakker:

 

gave

 

Ayurvedisk Grunnpakke -Renser kroppen din og beskytter mot stress. Pakken inneholder 1 Triphala, 1 Livogard og 1 Peace of Mind. 15% Rabatt!

 

gaveAyurvedisk Anti-Stress Pakke – Dette er en avspenningspakke mot stress og søvnproblemer. Den vil hjelpe deg med å håndtere dagligdags stress, i tillegg til å hjelpe deg med nattesøvnen! Pakken inneholder 1 Peace of Mind og 1 Blissful Sleep, med 10% rabatt!

 

gaveNed i vekt pakke – Stress er med på å sørge for en vektøkning, og derfor inneholder denne pakken Peace of Mind. I tillegg inneholder den Triphala Plus og Guggul XL som renser og styrker fordøyelsen i tillegg til å rense fettvevet. Kjøp nå med 20% rabatt!

 

gaveStyrkepakke – Hjelper kroppen din med å bygge muskelmasse og styrker i tillegg immunforsvaret ditt. Utholdenhet, styrke og helse blir styrket slik at du kan yte maks! Pakken inneholder 1 Vital Strength og 1 Ojas Energy med 15% rabatt!

 

 

Der er enda flere pakker i nettbutikken som kan gis vekk som en gave, stikk derfor innom! Ha en fortreffelig kveld videre!

 

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar

Denne nettsiden bruker cookies for å vise annonser basert
på en brukers tidligere besøk på våre nettsider. Les mer her.