http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Bedre fordøyelse med Digest Plus

En fordøyelse som fungerer optimalt er viktig om du ønsker å slippe  plager som luft i magen og oppblåsthet. Luft i magen kan blant annet komme av gassdannelser fra bestanddeler av maten. Ved å styrke fordøyelsen din vil du kunne tåle mat bedre og motvirke luft i magen og oppblåsthet. Produktet vårt, Digest Plus Kapsler, inneholder urter som ikke bare forbedrer din fordøyelse, men også hjelper som et akutt middel ved forspising ved å sette i gang forbrenningen din.

Luft i magen kan gi store ubehag fordi du ofte får et trykk i mellomgulvet som kan føles som det kommer fra hjertet. Luft i magen er ofte et tegn på at fordøyelseskraften din er svekket og at du ikke fordøyer maten ordentlig. Digest Plus inneholder urter som ingefær, lang pepper og Terminalia chebula som alle virker styrkende på forbrenning og fordøyelse. Fennikkel er en annen urt i Digest Plus Kapsler som motvirker oppblåsthet og hjelper på å få luft ut av fordøyelsessystemet. Du har kanskje hørt om råd som å drikke fennikkel te eller te som inneholder fennikkel når du har luft i magen?

Digest Plus vil bedre din fordøyelse og motvirke luft i magen og oppblåsthet. Den fungerer også supert etter et måltid om du har forspist deg. Her finner du en oversikt over ayurvediske kosttilskudd for en bedre fordøyelse.

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar

Denne nettsiden bruker cookies for å vise annonser basert
på en brukers tidligere besøk på våre nettsider. Les mer her.