Bedre fordøyelse – vekk med sure oppstøt

 

En fordøyelse som ikke bare fungerer, men som fungerer optimalt er veldig viktig for en god helse. Plager som halsbrann og sure oppstøt kommer ofte av at du ikke har en fordøyelse som gjør det den skal. Halsbrann og sure oppsøt er ofte forårsaket av for lite eller for mye magesyre. Ved å sørge for at fordøyelsen din fungerer optimalt vil du kunne sette magesyreproduksjonen i balanse slik at du motvirker halsbrann og sure oppstøt.

Mange bruker syrenøytraliserende midler for å lindre halsbrann og sure oppstøt, men det er mange som ikke vet at dette kan forårsake større plager. Et av symptomene ved for lite magesyre er at magesyre og ufordøyd mat kommer opp i spiserøret, noe som kan bli svært smertefullt ettersom spiserøret ikke har slimhinner som beskytter mot magesyre, slik magesekken har. Ved langtidsbruk av syrenøytraliserende midler vil magesekken din inneholde for lite magesyre, noe som veldig ofte er hovedgrunnen til halsbrann og sure oppstøt. Grunnen til at du får halsbrann av for lite magesyre er at maten bare blir liggende og gjære i magesekken uten å bli fordøyd skikkelig. Dette fører til at den ufordøyde maten, sammen med magesyre, blir gulpet opp i spiserøret og forårsaker smerter.

Ayurveda har en urteblanding, Aci Balance, som forbedrer din fordøyelse. Du får en balansert mengde med magesyre, sterkere slimhinner, og en mer velfungerende fordøyelse. På grunn av den balanserende effekten på magesyren vil den også kunne virke akutt når du opplever plagene ved å suge på en eller to tabletter. Aci Balance vil altså kunne lindre plagene dine når du opplever dem OG gjøre noe med årsaken slik at plagene oppstår sjeldnere.

Her kan du finne ayurvediske kosttilskudd for en bedre fordøyelse.

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar

Denne nettsiden bruker cookies for å vise annonser basert
på en brukers tidligere besøk på våre nettsider. Les mer her.