http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

En treg mage er ikke uungåelig

Treg mage blir sett på som noe vanlig og harmløst, iallefall av de fleste av oss. Sannheten er den at en treg mage kan skape mye ubehag og i enkelte tilfeller smerter. En treg mage er blant annet tegn på at fordøyelsen din ikke fungerer skikkelig og at maten du spiser derfor ikke blir fordøyd slik den skal. Dette gjør at slaggstoffer, eller ama som det blir kalt i Ayurveda, blir dannet. Etterhvert vil dette spre seg rundt i kroppen og skape ubalanser på steder hvor du er mest utsatt. For enkelte kan dette bety leddplager, for andre kan det være lette allergiske reaksjoner, uansett utfall så er det ubehagelig og absolutt ikke bra for helsen. En treg mage forårsaker også oppblåsthet og luft i magen, noe som kan gjøre meget vondt. Videre kan en treg mage også skape plager for selve analregionen. Dette i form av hemoroider. Ved langvarig eller hyppige mageproblemer vil analregionen bli påvirket og dette kan bli svært smertefullt.

For å unngå slike plager kan det være lurt å gjøre forebyggende handlinger. Det er aldri lurt å la ting utvikle seg og håpe på at ting blir bedre, i mange saker blir ting bare verre. Hvis du har muligheten til å forebygge eventuelle plager og ubehag bør du gjøre de snarest slik at du slipper å måtte ha det 10x verre i en senere tid.

Vi har en artikkel i bloggen vår med råd til hvordan du kan forebygge en treg mage og eventuelt hva du kan gjøre hvis du allerede har en treg mage. Råd som enkle å gjennomføre og som gjør godt for hele fordøyelsessystemet. Les artikkelen og hjelp fordøyelsen med å forebygge en treg mage.

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar

Denne nettsiden bruker cookies for å vise annonser basert
på en brukers tidligere besøk på våre nettsider. Les mer her.