http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Fem gode grunner for å ta en Detox kur

Regelmessig rensing av kroppen gir mange helsefordeler. Spesielt for hud og fordøyelse. I morgen vil vi ha et lite tidsbegrenset tilbud på rensepakken fra Maharishi Ayurveda. Følg med for mer info. Her har du fem gode grunner for å rense kroppen regelmessig.

1. Gi deg selv en energi-innsprøytning.

Føler du deg trett, tilstoppet eller tåkete? Kan hende toksiner blokkerer leveren, nyrene og de naturlige utrensingskanalene i kroppen din.

Det finnes to hovedtyper toksiner. For det første har du miljøgifter som du finner i mat som er dyrket med kjemikalier og plantevernmidler, i prosessert mat med tilsetningsstoffer og konserveringsmidler og i forurenset luft og klorbehandlet vann. Du kan redusere påvirkningen fra disse kraftig ved å spise hel, uprosessert økologisk mat, drikke rent filtrert vann og unngå luftforurensing.

2. Forebygge helseproblemer.

I henhold til Ayurveda finnes det også en annen type toksiner som kalles ama. Disse skapes av ufullstendig fordøyelse. Hvis du spiser hurtigmat, eller spiser mens du går rundt og gjør andre oppgaver, eller rett og slett spiser mat som ikke passer så godt til fysiologien din, får fordøyelsessystemet, og spesielt leveren, en overbelastning. Dette fører til opphopning av slaggstoffer i kroppen. Til å begynne med gir disse tretthet og manglende energi. Over tid kan de gi helseproblemer. Ved å foreta en rensekur i overgangen mellom hver årstid kan du unngå dette.

3. Bedret fordøyelse.

Naturlig detox fjerner slaggstoffer fra fordøyelsessystemet. ”Bivirkningen” av dette er en bedre og hurtigere forbrenning som gjør at fordøyelsen produserer friskt kroppsvev istedenfor slaggstoffer. Dette kan ofte merkes på at overflødig fett forbrennes bedre av fordøyelsen. Det gir også mindre luft i magen, mindre oppblåsthet og reduserer andre fordøyelsesproblemer.

4. Få en bedre hudkvalitet.

Når du føler deg bedre ser du også bedre ut. Med en skånsom lever- og tarmrens ved hjelp av urteprodukter, vil du få en mye mer livlig og ”skinnende” hud. Dette er naturens egen ansiktsløftning.

5. Det er trygt og uanstrengt.

Ayurvedas detox-programmer renser tarmene, leveren, urinveiene og sist, men ikke minst, huden. I Ayurveda legger man vekt på en skånsom, helhetlig rens som bygger opp alle kroppens utrensingsorganer, i motsetning til en del hurtigrensekurer som tømmer tarmen, dehydrerer kroppen, men gjør lite ut over det. Den ayurvediske metoden er både mer skånsom, men også mye tryggere. Du kan ha en normal livsstil mens du renser. Resultatet er en gradvis, naturlig og trygg rensekur.

Vil du lese mer om detox og Ayurveda har vi laget en e-bok du kan laste ned ved å trykke på denne linken.

, , ,

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar

Denne nettsiden bruker cookies for å vise annonser basert
på en brukers tidligere besøk på våre nettsider. Les mer her.