http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Guggul XL – Dybderens for fettvevet

Ayurveda er en urgammel helhetlig helsevitenskap fra India. I Ayurveda ser man på evnen til å rense ut toksiner som avgjørende for helsen. Toksiner eller slaggstoffer beskrives som ama i Ayurveda. Ama beskrives som en klissete substans av ufordøyd mat som samler seg opp i kroppen når fordøyelsen blir svekket og ikke klarer å fordøye maten 100%. Amaen samler seg opp i kroppen, flytter seg rundt og etablerer seg på et sted der vi har et svakt punkt. Her blokkerer det kroppens transportkanaler for energi og næring.

Effekten av ama

Når kroppens transportkanaler blokkeres kan deler av kroppen, organer eller celler få nedsatt funksjon. Første tegn på ama i kroppen er at man føler seg stiv og støl om morgenen, spesielt hvis du spiser et stort tungt måltid om kvelden. Et av stedene kroppen liker å deponere ama er i fettvevet. Dette fettet er vanskelig å bli kvitt fordi kroppen ikke liker å gi slipp på det før toksinene er borte. Hvis du skal gå ned i vekt er det derfor viktig å rense kroppen.

 

Guggul XL – en problemløser fra ayurveda

Guggul XL renser ut slaggstoffer fra kroppens kanaler. Videre renser det fettvevet for toksiner og har en generell detoxifiserende virkning på hele kroppen. Guggul reduserer også lett forhøyet kolesterol og triglyserider. Du kan bruke Guggul XL til alle tilstander der du trenger å øke fettforbrenningen og når det er my toksiner i kroppen samtidig som du er overvektig.

Guggul XL inneholder urtene guggul (Commiphora mukul), gurkemeie, hvitløk, indisk salaitre (Boswellia serrata) og Trikatu (en blanding av ingefær, svart pepper og lang pepper). Vi har laget en video om produktet som du kan se over.

Guggul XL kan du kjøpe i mange helsekostforretninger i Norge. Hvis din lokale helsekost ikke har den inne kan du be dem om å ta den inn da de kan få den fra grossisten sin i løpet av få dager. Hvis du ikke får tak i produktet på helsekosten kan du bestille det i nettbutikken vår på www.ayurved.no

 

Denne nettsiden bruker cookies for å vise annonser basert
på en brukers tidligere besøk på våre nettsider. Les mer her.