http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Halsbrann – man kan leve uten

Halsbrann er noe jeg selv ikke er plaget av, men jeg er omringet av venner og familie som har slitt med det i lang tid. Jeg kan derfor bruke en bekjent av meg som et typisk tilfelle. Han er i 50-årene og har slitt med halsbrann i over 10 år. I løpet av disse årene har han gått til apoteket for å ta ut syrenøytraliserende midler. Problemet her er at han har fortsatt med å ta disse midlene, og har på det verste måttet ta tablettene nærmest hver halv time/time. Han hadde tablettene oppi et lite ettui som han lett kunne ta med seg over alt og spiste disse nesten som om det skulle vært snop. Idag er han fortsatt sterkt plaget av halsbrann. Ikke bare halsbrann, men nedsatt fordøyelse og oppblåsthet. Kan dette være et tegn på at disse midlene kanskje bare har gjort tilstanden verre?

Ifølge Ayurveda er halsbrann og sure oppstøt ikke bare grunnet for mye magesyre, men også for lite. Symptomene ved for lite magesyre er halsbrann, oppblåsthet og luft i magen, lang fordøyelsesprosess og hvitt belegg på tungen. Jeg har ikke hatt anledning til å ta en kikk på tungen til den nevnte personen, men resten av symptomene er svært tydelige. Isåfall kan det ha vært slik at han hadde for mye magesyre når han først begynte å oppleve halsbrann, men at han nå har for lite.

Vi har laget en artikkel som inneholder råd om hvordan du kan forebygge halsbrann og sur mage på en naturlig måte med naturlige urter, og hva du skal holde deg unna for ikke å forverre situasjonen. Jeg vil derfor sterkt anbefale at alle dere som enten er plaget av halsbrann selv eller kjenner andre som er plaget bør ta en kikk på denne artikkelen, det kan gjøre livet ditt mindre surt!

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar

Denne nettsiden bruker cookies for å vise annonser basert
på en brukers tidligere besøk på våre nettsider. Les mer her.