http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Ikke la en forkjølelse stoppe deg!

Forkjølelse – en plagsom ubalanse som alle opplever, spesielt om vinteren. Jeg er ikke et unntak. Jeg kan bruke min siste forkjølelse som et eksempel siden jeg fikk anledning til å teste ut flere ayurvediske produkter. For omtrent 1 mnd. siden ble jeg skikkelig forkjølet. Jeg hadde en rennende nese, samtidig som den var fullstendig tett, kraftig hoste som gjorde vondt i brystet og veldig sår hals. Jeg manglet energi og orket virkelig ikke å gå til legen. Heldigvis hadde jeg en hel haug med produkter tilgjengelig i tilfelle jeg plutselig skulle få sjansen til å teste dem, dette inngår jo tross alt i jobben. Jeg tilberedte først en kopp med varmt vann og 2 poser Kapha te. Deretter helte jeg oppi rikelig med RespiClear. Så dro jeg frem BroncAir pakken og Allergard neseolje. Jeg svelget to tabletter BroncAir og drakk opp teen, så tok jeg en dråpe i hvert nesebor, så ventet jeg. Etter bare noen få minutter begynte jeg å merke forskjell! Jeg kunne kjenne slim bli løst opp, nesen klarnet og jeg kunne puste igjen! I tillegg sluttet jeg midlertidig å hoste og jeg merket ikke noe form for sårhet i halsen. Det var en utrolig effekt! Selvfølgelig så kom symptomene tilbake igjen etter en stund, men da repeterte jeg bare «behandlingen» og fikk akkurat samme resultat. Etter å ha brukt denne metoden når det har trengs i ca. 2 dager var jeg kvitt de verste plagene.

Etter en slik forkjølelse fant jeg ut at jeg burde forebygge fremtidige forkjølelser. Dette kan dere også gjøre ved å lese en artikkel vi har laget! En artikkel som forteller oss hvordan vi kan både forebygge og lindre plager ved en typisk forkjølelse.

 

Vær fri for forkjølelser!
Stephanie Bjørkhaug

 

Stephanie Bjørkhaug har jobbet hos Maharishi Ayur-Ved Produkter i en stykke tid. Hun har hatt veldig gode erfaringer med produktene våre. Stephanie deler noen av erfaringene sine her på bloggen.

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar

Denne nettsiden bruker cookies for å vise annonser basert
på en brukers tidligere besøk på våre nettsider. Les mer her.