http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Kunnskap om leverfunksjon 

En god leverfunksjon er viktig for å ha en god helse. Leveren er det viktigste renseorganet i kroppen vår. Det renser blodet og skiller ut fettstoffer og en god leverfunksjon er helt nødvendig for å ha en god helse.

Mange legemidler inkludert bestselgere som Ibux og Paracet påvirker leveren, spesielt ved lang tids bruk. Men det er heller ikke bare legemidler som kan påvirke leverfunksjonen i en negativ retning. Alkohol, en rekke ubalanser, oppbygging av avfallsstoffer – der er mye her i verden som setter stor press på filtreringsorganet vårt. Hvis leveren vår ikke fungerer optimalt, hvordan skal vi da kunne skille ut giftige avfallsstoffer fra blodet?

Ayurveda er veldig opptatt av en optimal leverfunksjon, i like stor grad som en optimal fordøyelse. Hvis du ikke styrker organet vil den etterhvert bli slitt ut, noe som kan resultere i større ubalanser i resten av kroppen. Vi har laget en artikkel om hvordan du kan gi leveren en hjelpende hånd og hvilke produkter som vil kunne sørge for en skikkelig rens av leveren og gi deg en god leverfunksjon.

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar

Denne nettsiden bruker cookies for å vise annonser basert
på en brukers tidligere besøk på våre nettsider. Les mer her.