http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Leddplager – Ayurvedisk behandling

Leddplager har ofte sammenheng med oppsamling av slaggstoffer i kroppen. Ayurveda, Indias urgamle helsevitenskap, beskriver slaggstoffer, eller ama som det kalles, som ufordøyd mat som samler seg opp i kroppen, flytter seg rundt og etablerer seg der du har et svakt punkt. Behandling av leddplager handler i mange tilfeller om å rense kroppen for slaggstoffer.

Oljemassasje mot leddplager

Et annet viktig element i behandling av leddplager er regelmessig oljemassasje. Når vi masserer kroppen med olje, trenger oljen inn igjennom huden og inn i cellene i kroppen. Her gjør den slaggstoffene flytende, slik at de lettere kan slippe igjennom cellemembranen, ut i blodet og derfra ut i fordøyelsen der de skilles ut av kroppen.

Urtepreparater mot leddplager

Når vi snakker om Ayurveda og leddplager, kommer vi ikke unna bruk av urter i behandlingen. Det finnes en rekke urter som renser kroppen for slaggstoffer, øker mengden av leddvæske i leddene, reduserer stress som gir rygg- og nakkeproblemer og som reduserer urinsyrenivået i kroppen. Hvilke urteprodukter du bør bruke, avhenger av hvilke type ubalanse du har.

Fire vanlige typer leddplager

De fire vanligste leddplagene som folk sliter med krever litt forskjellig behandling:

  • Slitasje i leddene
  • Slaggstoffer i ledd og muskler
  • Urinsyre
  • Stivhet i nakke og rygg

Slitasje i leddene

Slitasje i leddene kommer av at leddvæsken tørker ut. Dette gir friksjon i leddet som fører til stive og ømme ledd med nedsatt bevegelighet. Let´s move tablett er et effektivt tilskudd for å øke sirkulasjonen til leddene og øke produksjonen av leddvæske. Boswellia serrata og Guggul (Commiphora mukul) er effektive urter som reduserer nivået av slaggstoffer og øker sirkulasjonen til leddene, slik at leddvæskenivået kan øke. Ved å massere de problematiske leddene med Easy move olje øker effekten av behandlingen. Sirkulasjonen øker, slaggstoffer renses ut og leddet blir tilført smørning. Easy move olje består av sesamolje og en rekke eteriske oljer, bl.a. vintergrønnolje, furunålsolje, Boswellia serrata, kamfer, eukalyptus, peppermynte, lakserolje.

Tilbud på leddpakke

Vi har laget en grunnpakke for leddene som motvikker slitasje. Pakken består av én pakke Let´s Move tablett og en flaske Easy Move olje.  I en begrenset periode gir vi 20% rabatt på pakken.

Slaggstoffer i ledd og muskler

Når slaggstoffer bygger seg opp i kroppen og setter seg i leddene får vi en annen type leddplager der slaggstoffene blokkerer sirkulasjonen i leddene. Ømme og stive ledd, samt nedsatt bevegelighet blir resultatet. I dette tilfellet er det viktig å kunne rense ut slaggstoffene.

Guggul XL er et produkt som effektivt renser dyptsittende slaggstoffer, eller ama som det kalles i ayurveda. Guggul XL består bl.a. av guggul (Commiphora mukul), gurkemeie og hvitløk. Dette gjør den effektiv til å løsne dypsittende slaggstoffer i kroppens transportkanaler, spesielt i fett og muskelvevet. I tillegg til Guggul XL er det gunstig å bruke Let’s Move tablett for å rense leddene, øke sirkulasjonen og bedre fleksibiliteten i leddene. Sist, men ikke minst, er Easy Move olje effektiv for å smøre leddene og øke sirkulasjonen.

Tilbud på anti ama pakke

Vi har laget en anti ama (slaggstoff) pakke. Pakken består av en eske Guggul XL, en eske Let´s Move tablett og en flaske Easy Move olje.  I en begrenset periode gir vi 20% rabatt på pakken.

Urinsyre

Problemer med oppsamling av urinsyre i kroppen slår ofte ut i storetåen først. Krystaller av urinsyre kan etablere seg under huden og gi en del ubehag. Uripro er et effektivt produkt for å rense kroppen for urinsyre. Produktet består bl.a. av Nyresildre (saxifraga granulata) og Falsk sarsaparille (Hemidesmus indicus) som begge er effektive urter for nyrene, renser blodet og motvirker lett blærekatarr. Kombinert med Uripro er det gunstig å bruke Let´s Move tablett for å rense og styrke leddene og Easy move olje for å bedre sirkulasjonen.

Tilbud på urinsyrepakke

Vi har laget en pakke som motvirker oppsamling av urinsyre i kroppen.  Pakken består av én pakke Uripro, n pakke Let´s Move tablett og én flaske Easy Move olje.  I en begrenset periode gir vi 20% rabatt på pakken.

Stivhet i nakke og rygg

Når du opplever stivhet i nakke og rygg er dette ofte en kombinasjon av at slaggstoffer eller ama har etablert seg der og blokkerer kanalene, samtidig som det er et element av stress inne i bildet som gjør at du får muskelspenninger. I tillegg til å rense ut ama, trenger du også å redusere stress.

Peaceful Mind te inneholder bl.a. Bacopa monnieri, emblica officinalis og muskatnøtt som er effektive til å redusere stress og derved muskelspenninger. Kok en liter vann med en teskje av Peaceful Mind te i 10 minutter. Ha på termos og drikk i løpet av dagen. Når du kombinerer teen med Let’s Move tablett fjerner du slaggstoffene fra rygg og nakke. Easy move olje øker sirkuklasjonen i ømme områder samtidig som oljen også har en stressreduserende virkning.

Tilbud på ryggpakke

Vi har laget en pakke som motvirker ryggplager.  Pakken består av en boks Peaceful Mind te, en pakke Let´s Move tablett og en flaske Easy Move olje.  I en begrenset periode gir vi 20% rabatt på pakken.

 

Vil du vite mer? Vi har laget en videoserie på 4 videoer om leddplager. Her kan du se videoene.

 

 

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar

Denne nettsiden bruker cookies for å vise annonser basert
på en brukers tidligere besøk på våre nettsider. Les mer her.