http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Nye Produkter fra Maharishi Ayur-Ved Produkter AS

Du har sikkert fått med deg at det har vært salg på Bliss produktene i de siste månedene. Vi har lenge vært i ferd med å gå over til én leverandør: Maharishi Ayurveda. Grunnen til dette er at vi har følt behov for å ha en samarbeidspartner som vi kan stole 100% på når det gjelder kvalitet og virkning på produktene, og som samtidig er stor nok til å møte utfordringene i markedet og lovverket i Europa de neste 10 årene.

Utskiftningen av produkter har dessverre tatt mye lenger tid enn forventet og vi har vært utsolgt for en del varer lenger enn vi er komfortable med. Nå er imidlertid ventetiden over og i løpet av de første 3-4 månedene etter påske, lanserer vi 17 nye produkter i Maharishi Ayurveda. 11 av disse kommer på markedet i løpet av første uken etter påske. Vi har fått mange spørsmål om de nye produktene og hvordan de er i forhold til Bliss serien. Denne artikkelen tar for seg hva forskjellene og likhetene er og hvordan de nye produktene er en forbedring i forhold til de gamle.

Nye produkter

Nedenfor finner du en liste over de nye produktene og hvillke av de gamle Bliss produktene som blir byttet ut. I tillegg vil du finne forventet lanseringsdato:

Blissful Sleep erstatter Vital sleep. Forventet ca 5/5-2011.

Guggul XL erstatter Guggul Max. Forventet ca 5/5-2011.

Golden Woman erstatter Golden Lady. Forventet ca 5/5-2011.

Prostate Balance erstatter Prostabliss. Forventet ca 5/5-2011.

Allergard Tablett erstatter Allerfri Tablett. Forventet ca 5/5-2011.

Allergard Neseolje erstatter Allerfri olje. Forventet ca 5/5-2011.

Uripro erstatter Urigard. Forventet ca 5/5-2011.

Glucomap erstatter Glucogard. Forventet ca 5/5-2011.

Let´s Move Tablett erstatter Easy Move Tablett. Forventet ca 5/5-2011.

Peace of Mind erstatter Peaceful Mind. Forventet ca 5/5-2011.

Vital Strength erstatter Vital Care. Forventet ca 5/5-2011.

Cardionol erstatter Cardio Care. Forventet juni-2011.

Smooth Cycle erstatter Menstrucare. Forventet juni-2011.

Ojas Energy erstatter Ojas Yoga. Forventet juni-2011.

Osteozan erstatter Osteobliss. Forventet juni-2011.

Lymfogard erstatter Lymphocare. Forventet juni-2011.

Herbal Burn er ny. Forventes i august-2011.

Hvilke forbedringer er gjort på de nye produktene?

Blissful Sleep

Både Blissful Sleep og Vital Sleep har Brahmi eller Bacopa monnieri som hovedingrediens, i ca. samme mengde. I Blissful Sleep er mengden av perle fordoblet i forhold til Vital Sleep. Dette vil gi mer mental ro og en lettere innsovning.  I Blissful Sleep har man kuttet selleri til fordel for mer Terminalia arjuna og lagt til Terminali chebula og sandeltre. Dette vil gjøre at Blissful Sleep er mer effektiv mot søvnbesvær forårsaket av følelsesmessig stress og en overaktiv mage.

Guggul XL

Mengden guggul er økt fra 600 til 932 mg i Guggul XL, noe som gir en bedre effekt på lett forhøyet kolesterol og triglyseridverdier. I tillegg vil den rensende effekten på toksiner i kroppen, og spesielt i fettvevet, bli større. Det er lagt til hvitløk som øker den detoksifiserende virkningen og gjør at blodsirkulasjonen blir bedre.

Golden Woman

Innholdet av hovedurten indisk asparges er det samme i både Golden Woman og Golden Lady. Ellers er urtesammensetningen litt forskjellig. I Golden Woman er yam rot, indisk basilikum og ingefær tatt bort til fordel for lang pepper, Curcuma zedoaria, Hibiscus rosasinensis, konkylie skjell og Terminalia belerica. Dette gir en økt effekt på fordøyelse og balansering av hormonsystem, samtidig som den avkjølende effekten på hetetokter opprettholdes.

Prostate Balance

I Prostate Balance er Hemidesmus indicus, lakrisrot, sandeltre, og bygg lagt til, mens Smilax glabra, Sphaeranthus indicus, indisk asparges og Terminalia chebula er tatt ut. Dette vil gi en mer avkjølende effekt og kan motvirke sur urin. I tillegg er mengden av guggul og Bauhinia variegata økt, noe som vil gi en bedre effekt på prostata-kjertelen.

Allergard Tablett

Allergard har mer av hovedingrediensen indisk basilikum enn Allerfri tablett. I tillegg er Hemidesmus indicus tatt ut til fordel for mer Triphala (Emblica officinalis, Terminalia chebula og Terminalia belerica). Dette gir en større effekt på lette allergiplager, samtidig som fordøyelsen, som ofte er hovedårsaken til problemet, styrkes.

Allergard Neseolje

Allergard neseolje er bedre egnet til langtidsbruk enn Allerfri. Eukalyptus, kamfer, steinsalt og hvetekimolje er tatt ut til fordel for Bacopa monnieri, sandeltre, lotus, kardemomme, Hemidesmus indicus og indisk asparges. Dette gir mindre slitasje på slimhinnene i nesen, samtidig som effekten på tette nesebor og beskyttelse mot allergener opprettholdes. I tillegg gir Bacopa monnieri bedre hukommelse og en antistress effekt.

Uripro

I Uripro har vi opprettholdt mengeden av hovedurten nyresildre (Saxifraga granulata), tatt ut ajowan og koral og lagt til bygg. I tillegg er mengden Sphaeranthus indicus, hemidesmus indicus og  gurkemeie økt. Dette gir en mindre sur urin, samtidig som den gode effekten på nyrene opprettholdes. I tillegg blir produktet mer effektivt mot lett blærekatarr.

Glucomap

Gymnema sylvestre som er kjent for å ta vekk sukkersug er i dobbel mengde i Glucomap. Mengden av bukkehornsfrø er også tredoblet, mens Aegle marmelos og Eugenia jambolana er byttet ut med mango. Glucomap vil ha en enda mer balanserede effekt på blodsukkeret enn Glucogard, samtidig som den er mer effektiv mot søtsug takket være de økte mengdene av Gymnea sylvestre.

Let´s move tablett

Let´s move tablett er mer virksom enn Easy move tablett mot slaggstoffene som forårsaker ømme og stive ledd og muskler. Mengden av Boswellia serrata som motvirker lette betennelser er den samme, men vi har inkludert guggul, hvitløk, sandeltre og Piper chaba i produktet, og tatt ut Alpinia galanga, bukkehornsfrø og muskatnøtt, noe som gjør det mer effektiv for å detoksifisere ledd og muskler. Dette vil gjøre at det tar seg mer av grunnlaget for problemet, istedet for bare å fokusere på å redusere lette smerter.

Peace of Mind

Peace of Mind har mer av de aktive ingrediensene som virker lett beroligende. Vi har økt mengden av hovedurten Bacopa monnieri. Videre er det mer lakrisrot, muskat, koral og perle. Indisk aspargus, indisk basilikum, Terminalia arjuna og Mucuna pruriens er tatt ut og Alpinia galanga og sandeltre er lagt til. Dette vil gi et produkt som er mer spissfokusert på å gi en lett beroligende virkning, i tillegg til at det er bedre for hukommelsen.

Vital Strength

I forhold til Vital care har dette produktet 65% mer Mucana pruriens som er hovedingrediensen i produktet. Det betyr at produktet er mer effektivt for å bygge muskelmasse og gi styrke. I tillegg er det nok indisk asparges i produktet til at det har en positiv effekt på potens og sexlyst både hos kvinner og menn. Smilax glabra, muskat og Terminalia chebula er tatt ut av produktet og erstattet med lotus, ingefær, lang pepper, svart pepper og aprikos. Dette gir Vital strength en mer styrkende effekt på fordøyelsen, noe som vil bedre opptaket av urtene.

Cardionol

Cardionol og Cardiocare har omtrent like mye Terminalia arjuna som er hovedurten i produktene. Forskjellen på produktene er et man i Cardionol har mer guggul og har byttet ut indisk basilikum, Adrographis paniculata og perle med Terminalia belerica, Terminalia chebula, rose og små mengder lakrisrot (så lite at det senker og ikke øker lett forhøyet blodtrykk). Forandringene gjør at Cardionol vil ha en bedre effekt på lett forhøyet kolesterol og triglyserid verdier, samtidig som den styrkende effekten på hjerte og den lett blodtrykksenkende effekten opprettholdes.

Smooth Cycle

Smooth cycle og Menstrucare er ganske forskjellige fra hverandre. Smooth cycle er mer rensende og vil i mye større grad ta bort blokkeringer i energiflyten i underlivet hos kvinner. Dette gjør at det er mer effektivt mot lette menstruasjonssmerter og ubehag under menstruasjonen. Det er mer shilajit (mineralbek) og guggul i Smooth Cycle som gir den økte utrensende effekten. Det er mindre indisk asparges i produktet, noe som gjør at den kanskje ikke virker så mye på sexlyst hos kvinner, men dette kan oppnås ved å ta Vital Strenght. Ryllik, Commiphora molmol, lotus og kobber er tatt ut av produktet og erstattet med guggul, trikatu (ingefær svart pepper og lang pepper), gurkemeie, triphala (Terminalia belerica, Terminalia chebula og Emblica officinalis), og lakrisrot.

Ojas Energy

Ojas Energy og Ojas Yoga ligner på hverandre. Begge har amla rasayana som hovedingrediens, men det er mer i Ojas Energi. Amla rasayana er indisk stikkelsbær som er prosessert 21 ganger på tradisjonell ayurvedisk vis, noe som gjør den veldig virksom på energi. Mengden av prosessert jern og sink er også økt. Hvis du har jernmangel er produktet mer virksomt. Jernet er bearbeidet etter tradisjonelle ayurvediske oppskrifter slik at det er lett fordøyelig for kroppen og vil ikke gi problemer for dem som har for høye jernlagre. Ellers er kobber og lakrisrot tatt ut av produktet mens svart pepper, lotus og saffran er lagt til.

Osteozan

Forskjellen på Osteozan og Osteobliss er at yam og svart pepper er erstattet med perle i Osteozan. Ellers er mengden av naturlige kalsium, magnesium og andre mineralkilder mer enn doblet. Dette gir et bedre opptak av kalsium i beinbygningen og gir et mer virksomt produkt. Amla rasayana er også doblet i mengde noe som gir bedre opptak av kalsium fra maten også.

Lymfogard

Kassiakanel og bengalkardemomme er tatt ut av Lymfogard. Boswellia serrata er lagt til, noe som vil øke effekten hvis kjertlene i kroppen er lett hovne. Boswellia øker også den positive effekten på immunsystemet.

Herbal Burn

Dette er et produkt som øker forbrenningen av fett. Inneholder ingefær, hvitløk, gurkemeie, amla, Terminalia chebula, bukkehornsfrø, bygg, guggul og spisskommen. Bør være en del av enhver slankekur, fordi den bedrer fordøyelsen og øker forbrenning både i magen og i cellene.

Vi vil i de nærmeste dagene komme med mer informasjon om de nye produktene. Noen av dem kommer i ganske små mengder nå i første sending, så hvis du vil være sikker på å få produkter kan du forhåndsbestille produktene ved å ringe oss på 55136900 eller sende oss en epost på post@ayurved.no. Vi ønsker alle våre lesere en riktig god påske.

 

 

 

 

 

 

 

,

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar

Denne nettsiden bruker cookies for å vise annonser basert
på en brukers tidligere besøk på våre nettsider. Les mer her.