http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Nye Produkter fra Maharishi Ayurveda

Vi er i ferd med å få en rekke nye produkter fra Maharishi Ayurveda. Produktene er formulert av gruppen av ayurvedaleger som er tilknyttet Maharishi Ayurveda i India. Ayurvedalegene har gått i dybden på kunnskapen om Ayurveda og samtidig studert nøye hvilke urter som er tillatt i Norge og hva folk her i nord trenger. Vi har forhandlet varer fra Maharishi Ayurveda Products i India i 20 år og vet at det er et bunnsolid og kompromissløst firma når det gjelder kvalitet og vilje til å levere produkter som er i henhold til den ayurvediske tradisjonen. Maharishi Ayurveda har alltid leverttopp kvalitet.

På grunn av fokusen på kvalitet og det autentiske i Ayurveda har firmaet som et av få ayurvediske leverandører i India fått lov til å bruke kvalitetsstempelet til AYUSH – det indiske regjeringsorganet som regulerer Ayurveda. De nye produktene vil være tilgjengelig fra midten av mars og vi vil introdusere dem her på bloggen i løpet av de nærmeste ukene.Dette er et kvalitetsstempel som kun de beste Ayurvediske selskaper får

Det har den senere tid gått mange rykter om at Ayurveda blir forbudt i EU fra april i år. Dette er en sterk overdrivelse av fakta, men det som er sikkert er at reguleringskåte EU byråkrater vil gjøre det vanskeligere og vanskeligere å selge urtepreparater som kosttilskudd i årene som kommer. Det vil stilles krav til produksjon som blir mer og mer i retning av legemiddelstandard og til syvende og sist vil nok de fleste ayurvediske preparater ende opp med å måtte registreres som plantelegemidler. Dette er for øyeblikket vanskelig å gjøre med ayurvediske preparater noe som er bakgrunnen for ryktene om forbud av omsetning.

På grunn av de stadig tøffere krav fra EU har vi valgt å satse på den leverandøren vi tror har størst mulighet til å lykkes i det Europeiske markedet i årene som kommer. Vi vil derfor i tiden framover bruke mye fokus på å opplyse om de gode effektene av preparatene fra Maharishi Ayurveda.

Ønsler du å vite mer om Ayurveda? Vi gir bort en flott e-bok om Ayurveda? Følg denne linken og meld deg på vårt nyhetsbrev.

, , ,

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar

Denne nettsiden bruker cookies for å vise annonser basert
på en brukers tidligere besøk på våre nettsider. Les mer her.