http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Maharishi Ayurveda

Maharishi Ayurveda så dagens lys i 1980 da Maharishi Mahesh Yogi, grunnleggeren av Transcendental Meditasjon startet samarbeidet med tre av Indias fremste ayurvedaleger Dr. W.M. Dwivedi, Dr. B.D. Triguna og Dr. Balraj Maharishi. De foredlet den urgamle ayurvediske kunnskapen og brakte den tilbake til sin rene form. Resultatet av dette arbeidet ble Maharishi Ayurveda. Den opprinnelige vitenskapen om ayurveda sies å være like gammel som menneskeheten. Ayurveda er sanskrit og betyr vitenskapen om livet. Ayurveda er et meget helhetlig og omfattende helsesystem. De eldste nedtegnede skrifter er mer enn 5000 år gamle.

Maharishi og de ayurvediske legene satte ned et råd av ayurvedaleger som satt sammen urtepreparatene i Maharishi Ayurveda. Alle preparatene er formulert i henhold til retningslinjene i de ayurvediske tekster. Videre ble det satt sammen et nettverk av leger, klinikker og skoler som er dedikert til å hjelpe folk til å opparbeide en perfekt helse.

Et mesterverk av urter

Gjenopprette balanse

Når kroppen er ute av balanse fungerer den som en ustemt gitar. Maharishi Ayurveda fungerer som en stemmegaffel og bringer ustemte aspekter i sinn-kropp systemet tilbake i balanse.

Hele urter istedenfor aktive ingredienser

Urtene i Maharishi Ayurvedea Produkter er behandlet på tradisjonelt ayurvedisk vis, der man bruker hele urter istedenfor aktive ingredienser. Dette forbedrer opptaket av urtene, skaper balanse og motvirker negative bivirkninger.

En symfoni av synergieffekter

Ayurveda kaller det sanyog – vitenskapen om å kombinere urter slik at man skaper resultater som er langt bedre enn det enkelturter kan gjøre alene. Hver urt har en spesifikk funksjon:

  • Hovedurter som er målrettet mot det spesifikke helseproblemet
  • Støtteurter som forsterker den helende funksjonen til hovedurtene
  • Urter som styrker opptaket og biotilgjengeligheten av urteblandingen
  • Rensende urter som fjerner toksiner
  • Balanserende urter som tar vekk bivirkninger som kan komme av å ta enkelt urter og derved gjør at man kan bruke urteblandingen over lang tid.
Kommentarer er stengt.

Denne nettsiden bruker cookies for å vise annonser basert
på en brukers tidligere besøk på våre nettsider. Les mer her.