http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Pulsdiagnose med Indisk Ayurvedaterapeut

pulsdiagnosePulsdiagnose eller pulslesing er en gammel, velutprøvd og anerkjent metode som, i både kinesisk og indisk tradisjonell helse, er måten å finne ut om den generelle helsetilstanden og oppdage eventuelle fysiske, mentale og emosjonelle ubalanser og de underliggende årsakene til disse. For en erfaren og kyndig ayurvedaterapeut vil pulsen kunne fortelle mye om hva som foregår i kroppen.

Nå kan du få ayurvedisk helsekonsultasjon med pulsdiagnose med Shruti Bhatia.

Oslo 3, 4, 5, 11, 12, 17, 18, 19, 25, 26 april 2018

Stavanger 3o juni-1 juli 2018

Bergen 12-13 mai 2018

Trondheim 5-6 mai 2018

Vi har noen få timer ledig. Klikk her for å bestille time idag.

Ring 55 13 69 00 eller send en e-post til post@ayurved.no hvis du lurer på noe.

Pris kr 950,-

pulsdiagnoseShruti Bhatia er en meget erfaren ayurvedaterapeut som de siste årene har blitt meget populær i Norge. Hun har 7 års utdannelse innen Ayurveda og mer enn 15 års erfaring som ayurvedautøver.  Hun bor i Norge og har fast praksis i Oslo.

Ayurvedisk pulsdiagnose

Pulslesingen/diagnosen foregår gjennom at ayurvedaterapeuten tar tre fingrer på pulsen på håndleddet ditt i noen minutter. Han/hun vil kunne fastslå eventuelle ubalanser i kroppen og stille spørsmål om symptomer (fysiske/mentale) du måtte kjenne. Det vil også være mulighet for deg å spørre spørmål underveis. Det er lurt å notere ned på forhånd eventuelle spørsmål du måtte ha i forbindelse med helsen din. Deretter gis individuelle anbefalinger om ayurvediske urter og kosttilskudd, hjemmeremedier, rutiner, pusteøvelser og enkle kostholdsråd som alle gjenoppretter og skaper balanse. De individuelle rådene vil bli skrevet ned på et skjema sammen med de mer generelle rådene som du får med deg.

I Oslo er Shruti Bhatia alene og konsultasjonentar  45 minutter.

I Bergen, Stavanger og Trondheim er det med norske helseveiledere og konsultasjonen tar ca. 30 minutter men inkluderer også oppfølging med Ingeborg eller Hallvard Reiso eller en av de andre norske helseveilederne, for å gå igjennom og forklare i detalj rådene som gis under konsultasjonen. Dette tar ca. 30 minutter. Totalt varer derfor hele konsultasjonen ca. 1 time.

Klikk her for å melde deg på en ayurvedisk helsekonsultasjon.

DET ER VIKTIG Å MERKE SEG AT PULSLESING, RÅDENE OG KOSTTILSKUDDENE IKKE MÅ ERSTATTE VANLIG LEGEBEHANDLING.

Ayurveda – helsesystemet

Ayurveda er sanskrit, der Ayur betyr liv og Veda betyr kunnskap, altså kunnskap om livet. Det er et fullverdig helhetlig helsesystem – verdens eldste – som er best bevart i India, men som man kan finne rester av i mange lands folkemedisin. I India er Ayurveda en del av landets offisielle helsesystem og det kreves en utdannelse (på universitet) på lengde med skolemedisinens legestudium for å bli en ayurvedisk terapeut. Det er en svært økende interesse i verden idag for Ayurveda. Ayurveda er anerkjent og anbefalt som et tradisjonelt, helhetlig helsesystem av Verdens Helseorganisasjon (WHO).

Ayurveda – urteprodukter

I Ayurveda-preparater brukes hovedsaklig kun naturlige ingredienser slik som urter og krydder. Produktene som selges i Norge er produsert i India med ISO 9001 og GMP-standard fra WHO, noe som sikrer høy standard og kvalitet. I Norge idag finnes et vidt spekter av Ayurvediske preparater for ethvert behov. De har blitt solgt i over 27 år, med svært gode tilbakemeldinger, og finnes bl.a. i de fleste helsekostbutikker. Her kan du finne Ayurvediske urtepreparater.

,

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar

Denne nettsiden bruker cookies for å vise annonser basert
på en brukers tidligere besøk på våre nettsider. Les mer her.