http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Salg i nettbutikken!

Frem til midnatt fredag 30/9-11 kan du få et utvalg av produktene våre fraktfritt med 50% rabatt i nettbutikken vår. Vi gjennomfører dette extraordinære salget for å si TUSEN TAKK til alle som leser nyhetsbrevene og epostene våre.

Vi har tilbud på følgende produkter:

Aci Balance

Er en helhetlig kur mot sure oppstøt. Halsbrann eller sure oppstøt kommer av at magesyre kommer opp i spiserøret. Aci Balance både lindrer halsbrannen og gjør noe med årsakene.

  1. Den inneholder urter som amla (Emblica officinalis), roseblader og kassiakanel som lindrer selve halsbrannen, slik at den brennende følelsen i spiserøret reduseres.
  2. Den inneholder urter som ingefær, svart pepper, lang pepper og nellik som styrker fordøyelseskraften, slik at maten blir ordentlig fordøyd. Videre hjelper disse urtene på opptaket av de andre urtene slik at produktet blir mer potent.
  3. Den inneholder urter som lakrisrot, kassiakanel, bygg, kardemomme og Terminalia belerica som motvirker uønsket slim i fordøyelsen, slik at forbrenningsmekanismene fungerer optimalt.
  4. Den inneholder urter som reduserer avfallsstoffer i fordøyelsen og derved sikrer en bedre forbrenning. (Ingefær, lang pepper, svart pepper, Emblica officinal, Terminalia chebula og Terminalia belerica).
  5. Den inneholder urter som Asparagus racemosus og Terminalia belerica som reparerer membraner og slimhinner slik at magesekken er beskyttet mot magesyren.

Klikk her for å kjøpe Aci Balance med 50% rabatt (Tilbudet varer fram til midnatt 30/9-2011)

 

Allergard tablett

Er en urteblanding som er effektiv mot lette allergiplager, er god for bihulene og motvirker forkjølelsessymptomer.

Hvis du er i den fortvilete situasjonen at du har husdyr som du ikke lenger tåler, har Allergard hjulpet hundrevis av andre i samme situasjon. Motvirker lette allergiplager enten de kommer fra pollen, støv, forurensing eller husdyr.

 

 

Klikk her for å kjøpe Allergard tablett med 50% rabatt (Tilbudet varer fram til midnatt 30/9-2011)

Cardionol

Gir økt trygghet for hjertet. Produktet er godt for hjertet ved at det forbedrer oksygentransporten, motvirker lett forhøyet blodtrykk, er lett kolesterol og -triglyserid senkende og motvirker negative virkninger av følelsesmessig stress. Valget av urtene i denne urteblandingen gjør Cardionol til et godt produkt for å få tilført anitioksidanter i kroppen.

Klikk her for å kjøpe Cardionol med 50% rabatt (Tilbudet varer fram til midnatt 30/9-2011)

Glucomap

Er en urteblanding som balanserer blodsukkernivået og motvirker sukkersug. Hovedingrediensen Gymnema sylvestre er kjent for å ta vekk sug etter søtsmak. I tillegg er Gymnea sammen med bukkehornsfrø en av de fremste urtene for å balansere blodsukkernivået. Pterocarpus marsupium er en annen urt i produktet som øker metabolismen i kroppens fettvev. Når denne er nedsatt kan det føre til ubalanse i blodsukkernivået og lett forhøyet kolesterol og triglyserider i blodet.  Glucomap er et effektivt produkt for å stabilisere blodsukkeret og for å motvirke komplikasjoner som ubalanse i blodsukkernivået medfører.

Klikk her for å kjøpe Glucomap med 50% rabatt (Tilbudet varer fram til midnatt 30/9-2011)

Osteozan

Når du nærmer deg 50 års alderen har beinstrukturen en tendens til å bli mer porøs. Dette er spesielt tilfelle for kvinner som går inn i overgangsalderen. Den porøse beinstrukturen kan føre til beinbrudd og kan i noen tilfeller være ganske smertefullt. Osteozan er et unikt produkt for beinbygningen. Det inneholder en rekke urter og naturlige kalsiumkilder som tar det til et helt annet virkningsnivå enn noe annet produkt for beinbygningen som finnes på markedet.

Osteozan bedrer beinbygningen og gjør beinstrukturen tettere. Dette gjør den ved hjelp av 4 virkningsområder som understøtter hverandre:

1. Amla som er en av hovedurtene er en av de rikeste kildene på vitamin C i planteriket. Vitamin C er viktig for å danne kollagen som er bindemiddelet i bein og sener. Vitamin C fra amla er lettopptakelig for kroppen. Videre er Amla en kraftig antioksidant som motvirker skader fra frie radukaler.

2. Boswellia serrata motviker lette smerter og betennelser i ledd og sener.

3. Osteozan inneholder naturlige kalsiumkilder som kauri skjell, korall, perleøsters skjell, konkylie skjell og perle. Disse er bearbeidet over lang tid i henhold til tradisjonelle ayurvediske metoder. Skjellene blandes med urteekstrakter og bearbeides over uker og noen ganger måneder. Sluttproduktet blir lettopptakelig for kroppen.

4. Produktet inneholder urter som bedrer kalsiumopptaket fra kosttilskuddet og fra maten generelt. Urter som Terminalia arjuna og Asparagus racemosus inneholder begge vitamin K som er viktig for kalsiumopptaket. I tillegg inneholder produktet Mineralbek som er rik på en rekke mineraler i en meget lett opptakelig form. Magnesium og en rekke andre ingredienser som støtter opptaket av kalsium tilføres på denne måten. Sist men ikke minst inneholder produktet Trikatu som er en blanding av ingefær, svart pepper og lang pepper. Denne blandingen gir et bedre opptak av ingrediensene i produktet slik at effekten økes kraftig.

Klikk her for å kjøpe Osteozan med 50% rabatt (Tilbudet varer fram til midnatt 30/9-2011)

Smooth Cycle

Smooth Cycle er en urteblanding for en regelmessig og problemfri menstruasjon. Den lindrer symptomer på PMS som kviser, humørsvingninger, rastløshet, tørre slimhinner og kløe. Produktet motvirker også lette menstruasjonssmerter og generelt menstruasjonsubehag. Urtene er nærende for kvinnekroppen og er god for eggstokker, eggledere og livmor.

 

Klikk her for å kjøpe Smooth Cycle med 50% rabatt (Tilbudet varer fram til midnatt 30/9-2011)

 

Hvis 50% rabatt ikke er nok til å få deg til å slå til på tilbudene regner jeg med at disse 5 gratis gavene kan hjelpe til:

  • Bonus 1: «Ayurveda – kilden til helse og velvære», er en ebok som tar for seg grunntrekkene i Ayurveda.
  • Bonus 2: «Ayurvedisk detox – hvordan rense kroppen på en trygg måte», er en ebok om hvordan du kan rense kroppen ved hjelp av ayurvediske råd.
  • Bonus 3: «Pollen – Vårens mareritt», er en ebok om ayurvedisk behandling av pollenallergi.
  • Bonus 4: «Skru opp varmen – mot forkjølelsessymptomer. Kvitt deg med sår hals og lett hoste», er en ebok om ayurvediske råd mot forkjølelsessymptomer.
  • Bonus 5: «Triphala Plus – urteblanding med enestående helseeffekter», er en ebok om de mange gode effektene av Triphala Plus.

Når du kjøper minst ett av tilbudsproduktene våre sender vi deg linken til bonusene på epost.

Her kan du bestille (Tilbudet varer fram til midnatt 30/9-2011):

Aci Balance: Klikk her for å kjøpe Aci Balance med 50% rabatt

Allergard Tablett: Klikk her for å kjøpe Allergard tablett med 50% rabatt

Cardionol: Klikk her for å kjøpe Cardionol med 50% rabatt

Glucomap: Klikk her for å kjøpe Glucomap med 50% rabatt

Osteozan: Klikk her for å kjøpe Osteozan med 50% rabatt

Smooth Cycle: Klikk her for å kjøpe Smooth Cycle med 50% rabatt

 

 

 

 

, , , , , ,

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar

Denne nettsiden bruker cookies for å vise annonser basert
på en brukers tidligere besøk på våre nettsider. Les mer her.