http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Styrk beinbygningen med urter og naturlig kalsium

Her i Norge sliter mange av oss med svak beinbygning, til tross for at vi ligger i verdenstoppen når det gjelder inntak av melk og andre kalsiumholdige preparater. Årsaken til at vi likevel har dette problemet er at opptaket vårt av kalsium ikke fungerer slik det skal.
Vi kan nevne tre grunner til hvorfor kroppen din ikke har et optimalt kalsiumopptak.

1. Du har muligens mangel på Vitamin K og magnesium , som mange studier viser er nødvendig for at kalsium skal bli tatt opp.

2. Mange av oss har en dårlig fordøyelse og Ayurveda forteller oss om at mange helseproblemer stammer fra nettop dette. Om fordøyelsen din ikke fungerer skikkelig vil heller ikke opptaket ditt av næringsstoffer fungere slik den skal.

3. Det norske kostholdet inneholder mye kaffe og brødmat. Dette kan føre til at kroppen vår blir for sur noe som igjen reduserer kalsium og svekker beinbygningen vår

Maharishi Ayurveda har et produkt som heter Osteozan. Dette produktet inneholder perle, korall ogf tre typer skjell som gir et naturlig kalsiumtilskudd til kroppen. Mineralbek gir en rekke mineraler i en lett opptakelig form. Dette hjelper på opptaket av kalsium både fra tablettene og fra maten vi spiser. Terminalia arjuna som er en naturlig kilde til vitamin K bedrer også opptaket av kalsium. Amla (indisk stikkelsbær) er en naturlig antioksidant som motvirker nedbrytning av beinbygningen. Trikatu er en blanding av ingefær, lang pepper og svart pepper. Disse styrker fordøyelsen og opptak av urter og mineraler.

Den kombinerte effekten av urter og naturlige mineral er gjør Osteozan til et effektivt produkt for opptak av kalsium i beinbygningen. Her kan du lese mer om hvodan Osteozan styrker beinbygningen.

,

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar

Denne nettsiden bruker cookies for å vise annonser basert
på en brukers tidligere besøk på våre nettsider. Les mer her.