Transcendental meditasjon – Maharishi ved Lake Louise

Dette er et opptak fra Kanadisk fjernsyn i 1968 der Maharishi Mahesh Yogi, grunnleggeren av Transcendental Meditasjon forteller om hvordan naturen til det indre livet i mennesker fungerer. Maharishi forteller om hvordan Transcendental Meditasjon hjelper deg å bli kvitt stress og få maksimalt ut av livet.

Videoen er laget i tiden da TM bevegelsen fikk at stort gjennombrudd etter at Beatles lærte TM, og den førte i sin tid til at tusenvis av mennesker tok i bruk Transcendental Meditasjon for å redusere stress og få en bedre livskvalitet.

Kunnskapen som Maharishi snakker om er fortsatt like aktuell. Mer enn 40 000 nordmenn har lært TM siden Maharishi først kom til Oslo i 1960. Det er publisert mer enn 500 studier på tv som viser at teknikken gir redusert blodtrykk, reduserte hjerteproblemer, mindre stress, bedre læreevne og generelt bedre livskvalitet. I Norge holdes det regelmessige kurs i de store byene. Følg denne linken for mer info.

Jeg har selv praktisert TM siden 1982 og er fortsatt like begeistret over overskuddet og kreativiteten som teknikken bringer frem. I en travel arbeidshverdag er det et effektivt hjelpemiddel mot å bli overhvelmet av stress, holde hodet kaldt og den dype hvilen som teknikken gir hjeper deg å finne praktiske løsninger på problemer du står ovenfor.

 

,

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar

Denne nettsiden bruker cookies for å vise annonser basert
på en brukers tidligere besøk på våre nettsider. Les mer her.