Triphala Plus styrker din fordøyelse

Om din fordøyelse fungerer bra eller ikke er ikke så vanskelig å finne ut av. Blir du plaget av hard mage? Eller er det det motsatte, altså løs mage? Hvis du har en fungerende fordøyelse så burde det være en balanse mellom disse to. Du skal hverken ha for hard eller for løs mage. I denne sammenheng vil vi gjerne nevne Triphala Plus, som er et av hovedproduktene i Ayurveda.

Triphala Plus hjelper til å optimalisere fordøyelsen din ved å styrke mage og tarmsystemet. Den inneholder Amla som bidrar til å gjenoppbygge alle typer vev i kroppen. Den bedrer motstandskraften mot stress og virker lett kolesterol- og triglyserid senkende, og har i tillegg et høyt innhold av C-vitamin som gjør at den også bedrer immunforsvaret. Terminalia chebula vil støtte fordøyelsen din og bedre opptaket av essensielle næringsstoffer, i tillegg til at den virker lett avførende og vil rense ut avfallsstoffer fra fordøyelsen. Terminalia belerica er god for fordøyelsen og hjelper på bevegelse og sammentrekning i tarmen. Den siste urten er rose som virker avkjølende og balanserer magesyreproduksjonen. Ved å balansere magesyreproduksjonen styrker du fordøyelsen. Rose virker også lett avførende. Ved å bruke Triphala Plus vil du styrke tarmfunksjonen uten å skape avhengighet for produktet.

Så ikke vent med å gjøre det beste du kan for fordøyelsen din og prøv Triphala Plus! Alle vil ha godt av dette produktet fordi selv om du ikke er plaget av hard eller løs mage så vil den rense ut eventuelle avfallsstoffer som har klart å hope seg opp i din fordøyelse. Et produkt vi anbefaler veldig sterkt, spesielt i kombinasjon med Livogard. Her finner du Triphala Plus og andre produkter som bedrer din fordøyelse.

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar

Denne nettsiden bruker cookies for å vise annonser basert
på en brukers tidligere besøk på våre nettsider. Les mer her.