Er du plaget av at energien går opp og ned, humøret svinger og du ofte føler behov for søtsaker? Da er det stor sannsynlighet for at blodsukkeret ditt svinger litt opp og ned.

Urt som kan fjerne evnen til å smake søtt!

Heldigvis finnes det urter som kan balansere blodsukkeret! I Ayurveda, verdens eldste helsevitenskap, har man i årtusener brukt en urt som på sanskrit kalles "gurmar" mot blodsukkerubalanser. Direkte oversatt betyr gurmar "sukkerdreper". Urten det er snakk om kalles Gymnema sylvestre på latin. Dette er en urt som midlertidig tar bort smaken av søtt og bittert når du tygger bladene på planten!

Frihet fra søtsug

Hvordan kan jeg få tak i denne urten?

Gymnema er hovedingrediensen i urtepreparatet vårt, Glucomap. Glucomap er en blanding av urter som sammen med Gymnema stabiliserer blodsukkeret. Hvis du tygger en tablett Glucomap vil du ikke kjenne smaken av søtt eller bittert den nærmeste halvtimen. Hvis du er plaget av søtsug er dette en effektiv behandling. Tygg en tablett Glucomap og svelg den med litt lunkent vann når søtsuget blir for sterkt, spis så noe søtt. Du vil merke at søtsaker ikke smaker noe særlig godt. Dette er en effektiv måte å venne seg av med å spise for mye søtt.

Mindre kaffe

I Norge er vi storforbrukere av kaffe. En kopp eller to om dagen gjør ikke så stor skade på helsen. Når man derimot begynner å drikke kaffe i litervis daglig, kan det bli for mye av det gode. Glucomap tar vekk mye av smaken i kaffe også, fordi den fjerner smaken av bittert. Tygg en tablett Glucomap og drikk en kopp kaffe rett etterpå. Du vil merke at kaffe uten den bitre smaken blir ganske kjedelig. Hvis du trenger å kutte ned på kaffeforbruket og føler du trenger litt ekstra hjelp kan Glucomap være effektivt!

Hvis du svelger tablettene hele har de en veldig god effekt på å balansere blodsukkeret. Hvis du TYGGER tablettene har de samtidig en effekt på smaksløkene og opplevelsen av søt og bitter smak.

Stabiliserer blodsukkeret

I tillegg til Gymnema sylvestre inneholder Glucomap også bukkehornsfrø og indisk kinotre (Pterocarpus marsupium). Dette er to urter som har vært brukt i tusener av år for å balansere blodsukkeret og gi en mer stabil energi til kroppen. Balanse i blodsukkeret gjør at du føler deg mer energisk og at humøret ditt blir mer stabilt. Du føler deg rett og slett gladere og sterkere når blodsukkernivået er stabilt.