Enten du opplever stivhet i kroppen fordi du trener mye, eller plagene har kommet snikende med alderen, har urtene i Let's Move hjulpet tusenvis av nordmenn til å få en mykere kropp.

I India, yogaens hjemland, har man i årtusener hatt spisskompetanse på hvordan du kan gjøre kroppen din mykere og mer fleksibel. Ikke bare har man brukt yogaøvelser til å skape mykhet og fleksibilitet i kroppen, inderne har også kjent til hemmeligheten med å bruke urter til å skape velvære i ledd og muskler.

Denne kunnskapen som tidligere var utilgjengelig i vesten, er nå tilgjengelig for alle i Let’s Move Tablett.

Hva kommer egentlig leddproblemer av?

Ifølge Ayurveda, verdens eldste helhetlige helsesystem, kan det meste av problemer i kroppen spores tilbake til fordøyelsen. Dette gjelder også de fleste problemer med ledd. Dersom du har en svekket fordøyelse eller et dårlig kosthold dannes det slaggstoffer (som kalles Ama i Ayurveda) som et biprodukt av fordøyelsen når du spiser. Disse slaggstoffene føres så rundt i kroppen og deponeres på steder der du har en svakhet og dårlig sirkulasjon. Dersom disse slaggstoffene får samle seg opp i ledd kan det skape ømhet og stivhet.

To urter som virker særdeles oppbyggende på ledd og skjelett:

Boswellia serrata - myker opp leddene

En urt som brukes mye i Ayurveda og som også er godt dokumentert for sin regenererende effekt på leddene gjennom mange vitenskapelige studier.

 • Boswellia stimulerer blodtilførselen til leddene slik at slaggstoffer som er deponert der lettere kan transporteres vekk.
 • Hjelper på tilførsel av leddvæske.
 • Tradisjonelt brukt for å redusere lette smerter.
 • Tradisjonelt brukt for å styrke bevegeligheten i ledd.
 • Tradisjonelt brukt for å motvirke morgenstivhet i leddene.

Gurkemeie

 • Har en balanserende effekt på immunforsvaret.
 • Har en rensende effekt på leddene.
 • Motviker leddproblemer forårsaket av immunsystemet.
 • Er en kraftig antioksidant.

Hemmeligheten ligger i urtenes samspill

Hemmeligheten bak Let's Move er den unike kunnskapen om hvordan urter kan blandes for å skape en maksimal effekt. Samspillet mellom urtene i Let's Move gjør at helheten er mye mer enn summen av de enkelte bestanddeler. De fleste andre produkter for leddene har én eller to virksomme ingredienser. Det finnes mange produkter på markedet med både gurkemeie og Boswellia serrata og en rekke av de andre ingrediensene i Let's Move. Det som imidlertid er helt unikt med Let's Move er at sammensetningen av virksomme urter og hjelpeurter, får fram de beste egenskapene i hver enkelt urt, som sammen med resten av ingrediensene skaper en hel symfoni av virkestoffer som jobber i harmoni for å oppnå en super effekt for ledd og muskler.

Let's Move balanserer alle prosessene i kroppen som spiller en rolle i å skape leddplager. Fra fordøyelsen som skaper slaggstoffer som deponeres i leddene, til immunfoirsvaret som gir lette betennelsestilstander. Urtene er lett smertedempende og rensende for ledd og muskler og de jobber sammen for å hjelpe kroppens egne mekanismer å gjøre jobben med å skape mykere og ledd og muskler.

I tillegg til Boswellia serrata og gurkemeie finner du disse urtene i Let's Move:

 • Guggul (Commiphora mukul) som renser leddene for slaggstoffer, gjør leddene myke og sørger for ordentlig tilførsel av leddvæske.
 • Hvitløk som renser blodet, styrker fordøyelsen og fjerner slaggstoffer fra leddene.
 • Selleri, som inneholder kalium og organisk natrium og styrker kroppens evne til å kvitte seg med avfallsstoffer.
 • Ingefær, lang pepper, svart pepper og Piper chaba, som hjelper fordøyelsen med å forbrenne maten ordentlig slik at du ikke får slaggstoffer som et biprodukt av fordøyelsen. For å få en varig bedring av leddhelsen er det viktig å styrke fordøyelsen slik at ikke nye slaggstoffer deponeres i leddene. Dette motvirker igjen stive ledd og muskler som er det første tegnet på slaggstoffer i kroppen.

Let's Move er et helhetlig og helt unikt produkt for leddene som både gjør noe med symptomene på og årsakene til leddplager.