Leveren er kroppens viktigste rensefilter. Den renser blodet og sørger for at vi fordøyer maten ordentlig. Når leveren fungerer, klarer kroppen å kvitte seg med slaggstoffer og du føler deg lett og energisk. Hvis leverfunksjonen blir nedsatt, samler det seg toksiner i kroppen som kan gi energimangel.

De fleste i dag vet ikke hvordan man skal ta skikkelig vare på leveren. Det finnes produkter for alt, men ikke for leveren, verken legemidler eller naturpreparater gjør noe for leveren, faktisk er det ofte leveren blir mer belastet av det man måtte ta for helsen. I Ayurveda, et av verdens eldste helsesystemer er man opptatt av å ta seg av årsaken til problemer, symptomene blir satt i andre rekke. Det nytter ikke å ta alt mulig for fordøyelsen dersom en svekket fordøyelse bare er symptomet på en svekket lever.

En god leverfunksjon er grunnlaget for en god fordøyelse - bestill Livogard idag!

Hvordan vet jeg at det er leveren som er problemet?

Det er på ingen som helst måte lett å avgjøre, symptomene på en svekket lever er nesten aldri unike bare for leveren, så du må se etter tegn i livsstilen for å avgjøre om leveren kan være et problem. Disse tegnene inkluderer:

  • Stort inntak av alkohol.
  • Bruk av medisiner.
  • Mye fet og tungt fordøyelig mat.
  • Mye behandlet mat. (Mat som inneholder konserveringsmidler, tilsetningsstoffer, o.l.)
  • Uren mat og vann. Reiser til sydlige strøk kan eksponere deg for ukjente bakterier, som kan belaste leveren.
  • Stress og press i hverdagen

Hva kan jeg gjøre for å styrke leveren?

Bitre urter er godt for leveren!

Livogard er en urteblanding som inneholder bitre urter som "Terminalia chebula" og "Andrographis paniculata". Andrographis omtales som kongen av bitterurter. Disse to urtene er fulle av bitterstoffer som styrker leverfunksjonen og hele fordøyelsessystemet.

Andre effekter av Livogard

  • Blodrensende. Urtene gurkemeie og Swertia chiratata, renser blodet og styrker immunsystemet
  • God for huden. Den blodrensende effekten til Livogard gjør at den også er effektiv for å rense huden og gi en bedre hudkvalitet. Urenheter i blodet kan ofte være årsak til problemer med huden.
  • Detox. Livogard sammen med Triphala Plus er en effektiv detox behandling for fordøyelsen. Når du renser leveren, er det gunstig å ta et lett avførende produkt, som Triphala Plus, for å sørge for at toksiner som frigjøres, renses ut og unngå at de resirkuleres i kroppen. Ved å ta disse to produktene sammen en måned 3-4 ganger i året, vil du kunne rense kroppen regelmessig og motvirke at slaggstoffer får samle seg opp og forstyrre helsen din.

Styrker appetitten

Livogard inneholder urter som styrker forbrenningen av mat. Blandingen av bitre- og fordøyelsesstyrkende urter, gir Livogard en god virkning på manglende appetitt hos både voksne og barn. Ved å ta 1-2 tabletter før maten for voksne eller ½ - 1 tablett før maten for barn, stimuleres fordøyelsesvæskene, slik at du blir sulten og får lyst på mat. Dette betyr ikke at appetitten løper løpsk og du forspiser deg, men det er viktig å være sulten når du skal spise, fordi det er et signal på at kroppen er klar til å fordøye maten.