Motvirker stress, bedrer fordøyelsen og kan hjelpe deg å bli kvitt noen kilo. Nyttårspakken kombinerer våre mest populære pakker Dybderenspakken, Ned i vekt pakken og Ayurvedisk grunnpakke. De fleste nordmenn har nyttårsløfter om å ta vare på helsen og gå ned i vekt. Nyttårspakken kan sammen med en sunn livsstil hjelpe deg på vei.

Nyttårspakken inneholder 4 produkter:

  • Triphala Plus som er god for fordøyelsen, spesielt tykktarmen og motvirker treg mage. Ta 2 -4 tabletter før sengetid med behagelig varmt vann for å tømme tarmen hver morgen og rense kroppen.
  • Livogard som inneholder bitre urter som er god for lever og fordøyelse. Leveren er kroppens viktigste rensefilter og en god leverfunksjon gir overskudd og velvære. Ta 1 tablett før maten 2 ganger daglig med behagelig varmt vann. Det vil også bedre fordøyelsen av maten.
  • Guggul XL som bedrer fordøyelsen av fettstoffer, er lett kolesterol- og triglyseridsenkende og kan hjelpe deg å bli kvitt noen kilo. Ta 1 tablett etter maten 2 ganger daglig med behagelig varmt vann.
  • Peace of Mind som bedrer motstandskraften mot stress. Den inneholder lett beroligende urter, bl.a. Bacopa monnieri som har en dokumentert effekt mot hyperaktiv adferd, samtidig som den bedrer hukommelse, læreevne og andre kognitive evner. Ta 1 tablett morgen og kveld med behagelig varmt vann.

Nyttårspakke med kjempetilbud!

Det anbefales å ta tablettene i minst 3-6 måneder for å skape en varig forandring i kroppen. Bestill produktene i dag og få 15% rabatt.