Anbefal våre produkter til kunder, klienter eller venner og få en del av salget

Bli en partner i dag!

Maharishi Ayur-Ved Produkter AS har solgt ayurvediske produkter til det norske folk i mer enn 25 år. Vi har i disse årene levert millioner av trygge og gode urtebaserte produkter til titusenvis av fornøyde kunder.

Vi ønsker nå å spre gode og trygge ayurvediske urtepreparater til mange flere. For å klare dette ønsker vi å knytte til oss flere dyktige og seriøse terapeuter, samt andre som har sett verdien av Ayurveda og ayurvediske naturmidler og ønsker å dele dette.

Vi har nå laget et partnerprogram som du kan bruke til å tjene penger på at folk kjøper produktene du anbefaler dem.

HVORDAN VIRKER DET?

Når du blir med på vårt partnerprogram, vil du få tekstlinker som du kan bruke på sosiale medier som Facebook, Twitter og Google+, sende i eposter eller levere ut til kunder, klienter eller venner. Du får også en kode som dine klienter kan bruke som en rabattkode i nettbutikken vår.

I løpet av august vil du også kunne få en rekke bannere som du kan plassere på en blogg eller hjemmeside, hvis du har det.

Når en bruker klikker på en av linkene dine, vil de bli tatt til vår nettbutikk og aktiviteter og kjøp vil bli registrert av partnerprogrammet vårt. Du får 15% provisjon på alt kunden kjøper de neste 30 dagene. Kunden får samtidig 10% rabatt. Det samme gjelder hvis kunden din bruker rabattkoden din i nettbutikken.

Hvis dine klienter kjøper for mer enn 10 000 kroner i løpet av et år stiger provisjonen din til 20% for det inneværende år pluss for året etterpå. Hvis dine klienter kjøper for mer enn 20 000 kroner i løpet av et år stiger provisjonen din til 25% for det inneværende år pluss for året etterpå. Hvis dine klienter kjøper for mer enn 30 000 kroner i løpet av et år stiger provisjonen din til 30% for det inneværende år pluss for året etterpå.

Når en bruker fullfører et kjøp, tjener du din provisjon. Du kan når som helst logge deg inn og se hvor mye salg, nettrafikk og provisjon du har generert.

Du får ikke provisjon for det du kjøper selv eller det medlemmene i husstanden din kjøper. Du får heller ikke provisjon for salg til terapeuter, butikker eller grossister som er registrert i nettbutikken vår.

HVA MÅ DU GJØRE:

Spre linken vi gir deg, til folk som er interessert i produktene.

Når kunden din klikker på linken, kommer han/ hun inn i vår nettbutikk og bestiller produkter og betaler. Så kommer det provisjon til deg hver måned eller så snart provisjonen overstiger 200 kroner.

Du får provisjon på alt som kunden kjøper i 30 dager fra han eller hun klikket på linken din, så lenge han eller hun ikke sletter informasjonskapslene i nettleseren sin og bruker samme enhet og nettleser til å koble seg på med.

Du må registrere deg i PayPal for å få utbetaling av provisjon, det tar kun ett par minutter og vi kan hjelpe deg om du ønsker det.

Du får tilgang til statistikk over hvem som har bestilt hva og hvor mye provisjon du skal ha.

Du trenger ikke å kjøpe noen varer selv.

Du trenger ikke å ha et varelager.VÅRT PROGRAM
Partner program Provisjonstype 15% provisjon på salg eks. MVA
Utbetalingskrav kr 100,00 - Minimum saldo som kreves for utbetaling.
Rabattregler for kunder 10% rabatt på kjøp