Peace of Mind er en lett beroligende urteblanding som bedrer evnen din til å takle stress. I en travel hverdag med tidsklemme, press på jobben og høye forventninger er det lett å oppleve en indre uro og føle at stresset tar overhånd. Peace of Mind inneholder 100% naturlige urter som er sammensatt etter velutprøvde oppskrifter som roer ned, uten å sløve.

Oppnå indre ro og bedre evne til å takle stress

Motvirker lett uro

Opplever du at tiden aldri strekker til, at tankene spinner og at du går rundt deg selv? At du slutter å være effektiv i jobbsammenheng? Da trenger du noe som kan balansere de mentale energiene dine. Peace of Mind inneholder urter som har vært brukt i årtusener for å gi mental styrke og indre ro. Dette gjør den uten å sløve, man blir faktisk mer årvåken av urtene. Bacopa monnieri som er hovedurten i Peace of Mind, har i flere kliniske studier vist å ha evnen til å redusere stress ved å øke nivået av serotonin, et signalstoff i hjernen som bidrar til lett avslapping. Herasaponin, som også finnes i Bacopa, virker lett beroligende og kan derfor redusere lett søvnbesvær.

Styrker hukommelse og konsentrasjon

Sliter du med at du har vansker for å konsentrere deg om jobb, studier eller daglige gjøremål? Har du problemer med å huske ting du leser? Stress gjør at konsentrasjonsevnen blir nedsatt. Peace of Mind bedrer evnen til å holde på kunnskap. Mange studenter forteller at studiene går mye lettere når de tar Peace of Mind.

Studier viser at Bacopa, hovedingrediensen i Peace of Mind, bedrer læreevne og hukommelse hos friske eldre. Se PubMed for detaljer.

God mot hyperaktiv adferd hos barn

Den lett beroligende effekten til urtene i Peace of Mind gjør at barn som sliter med hyperaktiv adferd blir mer balansert og rolig. De fungerer bedre sosialt og blir bedre tilpasset på skolen. Det er først og fremst urten Bacopa Monnieri som gir denne effekten. Den inneholder de active molekylene bacoside A, som bidrar til frigivelse av nitrogenoksid, som fører til lett avslapping av musklene rundt blodkarene og gir økt sirkulasjon i kroppen, og Bacoside B som er et protein som styrker hjernecellene.

Man har i nyere forskning publisert på PubMed vist at Bacopa reduserer rastløshet hos barn med hyperaktiv adferd i opp til 93% av studiedeltakerne, bedrer selvkontroll i opp til 89% av deltakerne og gir forbedret konsentrasjon hos 85% av deltakerne.

Peace of Mind inneholder i tillegg til Bacopa, 7 andre ingredienser som styrker de positive effektene i Bacopa!