Om oss

Ayurved.no

Ayurved.no er en nettbutikk for ayurvediske produkter som drives av:

Maharishi Ayur-Ved Produkter AS,
Postboks 200 Rådal,
5858 Bergen
Tlf: 55136900
Org. no: 861067742

Vi har medarbeidere med mer enn 20 års erfaring fra helsekostbransjen i Norge. I India har vi et team av ayurvediske leger som står for utvikling av produkter, kurs og behandlingsprogrammer.

Vi har laget et praktisk og helhetlig program for å fremme bedre helse, basert på kunnskapen som finnes i Ayurveda, Indias tradisjonelle helsesystem.

Vårt helseprogram består av følgende:

  • Rene og naturlige urteprodukter for hverdagsplager.
  • Helserådgivning fra velutdannete indiske ayurvedaleger som har bakgrunn både i indias tradisjonelle helsesystem Ayurveda og i skolemedisin.
  • Kurs i helserelaterte emner som kosthold og fordøyelse, bruk av urter og hvordan behandle hverdagsplager.

Produktene våre selges i mer enn 450 helsekostforretninger i hele Norge. Vi ble kåret til årets leverandør av Norges helsekostforretninger i 2008.

Bestillingstelefon 55136900 eller epost: post@ayurved.no. For generelle henvendelser, vennligst benytt vårt kontaktskjema.

Maharishi Ayurveda

Maharishi Ayurveda så dagens lys i 1980 da Maharishi Mahesh Yogi, grunnleggeren av Transcendental Meditasjon startet samarbeidet med tre av Indias fremste ayurvedaleger Dr. W.M. Dwivedi, Dr. B.D. Triguna og Dr. Balraj Maharishi. De foredlet den urgamle ayurvediske kunnskapen og brakte den tilbake til sin rene form. Resultatet av dette arbeidet ble Maharishi Ayurveda. Den opprinnelige vitenskapen om ayurveda sies å være like gammel som menneskeheten. Ayurveda er sanskrit og betyr vitenskapen om livet. Ayurveda er et meget helhetlig og omfattende helsesystem. De eldste nedtegnede skrifter er mer enn 5000 år gamle.

Maharishi og de ayurvediske legene satte ned et råd av ayurvedaleger som satt sammen urtepreparatene i Maharishi Ayurveda. Alle preparatene er formulert i henhold til retningslinjene i de ayurvediske tekster. Videre ble det satt sammen et nettverk av leger, klinikker og skoler som er dedikert til å hjelpe folk til å opparbeide en perfekt helse.

Et mesterverk av urter

Gjenopprette balanse

Når kroppen er ute av balanse fungerer den som en ustemt gitar. Maharishi Ayurveda fungerer som en stemmegaffel og bringer ustemte aspekter i sinn-kropp systemet tilbake i balanse.

Hele urter istedenfor aktive ingredienser

Urtene i Maharishi Ayurvedea Produkter er behandlet på tradisjonelt ayurvedisk vis, der man bruker hele urter istedenfor aktive ingredienser. Dette forbedrer opptaket av urtene, skaper balanse og motvirker negative bivirkninger.

En symfoni av synergieffekter

Ayurveda kaller det sanyog - vitenskapen om å kombinere urter slik at man skaper resultater som er langt bedre enn det enkelturter kan gjøre alene. Hver urt har en spesifikk funksjon:

  • Hovedurter som er målrettet mot det spesifikke helseproblemet
  • Støtteurter som forsterker den helende funksjonen til hovedurtene
  • Urter som styrker opptaket og biotilgjengeligheten av urteblandingen
  • Rensende urter som fjerner toksiner
  • Balanserende urter som tar vekk bivirkninger som kan komme av å ta enkelt urter og derved gjør at man kan bruke urteblandingen over lang tid.