Om oss

Ayurved.no/blogg er Ayurnor AS  hjemmeside for ayurveda og alternativ helse. Vi har siden starten i 1991 holdt foredrag, kurs og konsultasjoner over hele landet. Fra vår base i Bergen selger vi ayurvediske kvalitets produkter som RespiClear, BroncAir, Triphala Plus og Vata te til kunder, terapeuter og helsekostbutikker (ca 450 stk).

Ayurveda er det tradisjonelle helsesystem i India og er anerkjent av WHO som ett eget helsesystem. I India har de flere tusen års erfaring med bruk av urter og urtebaserte produkter. Våre produkter er spesialtilpasset de skandinaviske forhold med røtter tilbake til de gamle ayurvediske skrifter (Charka Samhita, Sushruta Samhita, Vagbhata Samhita med flere).

Rene, trygge helseprodukter med virkningsgaranti. Fabrikken til Maharishi Ayurveda Products India (MAP India) er sertifisert av uavhengige byråer som Norsk Veritas for kvalitets standarder som ISO-9001, HACCP (Hazard Analysis and Critical ControlPoints), GMP (Good Manufacturing Practise) and GLP (Good Laborotory Practice) ISO/IECE 12025.1999. MAP India har også egene helsefarmer i India der de dyrker økologiske urter. Maharishi Ayur-Ved Produkter AS er medlem av Bransjerådet for naturmidler.

Er du alternativ terapeut? Da har vi ett forslag til deg. Med vår terapeut avtale gir vi kurs, Joint Venture og Affiliate program som gir deg provisjon hver gang dine kunder kjøper våre produkter via din hjemmeside. Vi har supre abonnements løsninger for deg og dine kunder. Vi ønsker fornøyde kunder derfor gir vi 50% rabatt på første sending. Det hender også at vi gir 1 mnd  gratis test av produkter.