http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Ayurvedisk helsekonsultasjon med pulsdiagnose

I Aypulsdiagnoseurveda finnes en urgammel vitenskap om hvordan man kan oppdage bakenforliggende ubalanser i kroppen før de har fått utvikle seg til helseproblemer. Denne kunnskapen kalles Nadi Vigyan eller pulsdiagnose på norsk.  Pulsdiagnose er en gammel, velutprøvd og anerkjent metode som, i både kinesisk og indisk tradisjonell medisin, er måten å finne ut om den generelle helsetilstanden og oppdage eventuelle fysiske, mentale og emosjonelle ubalanser og de underliggende årsakene til disse. For en erfaren og kyndig ayurvedaterapeut vil pulsen kunne fortelle mye om hva som foregår i kroppen.

Hvorfor bør jeg ta en helsekonsultasjon?

  1. Forebygge egen helse. Med pulsdiagnose kan du oppdage og gjøre noe med ubalanser lenge før de blir et helseproblem. Under helsekonsultasjonen blir det gitt enkle kostholds-og livsstilsråd og det blir foreskrevet urter for å rette opp i eventuelle ubalanser.
  2. Erfarne og faglig dyktige Ayurvedaterapeuter.  Shruti Bhatia er en meget erfaren ayurvedautøver som de siste årene har blitt meget populær i Norge. Hun har 7 års utdannelse innen Ayurveda og mer enn 15 års erfaring som ayurvedaterapeut.  Hun bor i Norge og har fast praksis i Oslo.
  3. Gjøre en forandring: En ubalanse er ikke det samme som en sykdom. Alt vi spiser og drikker, hvor og når vi spiser, er det viktig ? Ifølge ayurveda er vi mennesker delt opp i 3 typer : Vata, Pitta og Kapha. For hver av typene er det forskjellig type dieter og livsstilsråd.
  4. Virksomme preparater  og gode råd for å rette opp i eventuelle ubalanser. I de gamle skrifter finnes det over 35 000 forskjellige sammensetninger av urter for å rette opp i ubalanser . Teamet vårt har mer enn 27 års erfaring i Norge.
  5. Oppfølging, kroppen bruker tid til å komme i balanse, det er viktig å få coaching/støtte underveis slik at du kan gjøre de rette valgene for en bedre helse.

Ayurvedisk pulsdiagnose

Pulslesingen/diagnosen foregår gjennom at ayurvedaterapeuten tar tre fingrer på pulsen på håndleddet ditt i noen minutter. Han/hun vil kunne fastslå eventuelle ubalanser i kroppen og stille spørsmål om symptomer (fysiske/mentale) du måtte kjenne.

Ayurveda legger stor vekt på å styrke fordøyelsen. Hvis fordøyelseskraften som kalles Agni i Ayurveda, ikke er sterk nok vil de fleste behandlinger og urter ha liten effekt. Mye oppmerksomhet legges derfor på å styrke fordøyelsen og rense kroppen for slaggstoffer.

Det legges stor vekt på å spise riktig. En ayurvedisk konsultasjon vil gi deg veiledning om hvilke matvarer som er gunstig for din unike type og fordøyelseskraft. Å spise riktig er sannsynligvis det beste du kan gjøre for helsen din. Ofte er det du tror er sunn mat ikke nødvendigvis så sunt for deg. Ayurveda legger vekt på at det som er sunt for en person kan være direkte helseskadelig for en annen.

DET ER VIKTIG Å MERKE SEG AT PULDIAGNOSE, RÅDENE OG KOSTTILSKUDDENE IKKE MÅ ERSTATTE VANLIG LEGEBEHANDLING.

Ayurveda – helsesystemet

Ayurveda er sanskrit, der Ayur betyr liv og Veda betyr kunnskap, altså kunnskap om livet. Det er et fullverdig helhetlig helsesystem – verdens eldste – som er best bevart i India, men som man kan finne rester av i mange lands folkemedisin. I India er Ayurveda en del av landets offisielle helsesystem og det kreves en utdannelse (på universitet) på lengde med skolemedisinens legestudium for å bli en ayurvedisk utøver. Det er en svært økende interesse i verden idag for Ayurveda. Ayurveda er anerkjent og anbefalt som et tradisjonelt, helhetlig helsesystem av Verdens Helseorganisasjon (WHO).

Klikk her for å lese mer om ayurvedisk helsekonsultasjon med pulsdiagnose.

,

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar

Denne nettsiden bruker cookies for å vise annonser basert
på en brukers tidligere besøk på våre nettsider. Les mer her.