http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Kutt stress og negative tanker med Transcendental Meditasjon

TV 2.no har laget en artikkel om David Lynch som inspirerer kreative mennesker til å begynne med Transcendental Meditasjon for å redusere stress og negative tanker. «Det er en enkel mental teknikk som virker avslappende, minsker stress og gir klarhet, perspektiv og energi. Man lar seg synke ned gjennom hjernens subtile nivåer og intellektets subtile nivåer. På grensen til intellektet transcenderer man. Resultatet er bølger av lykke. Lykksalighet kaller de det», sier Lynch som i boken catching the big fish forklarer hvordan 37 års daglig praksis av Transcendental meditasjon har påvirket kreativitet og den skapende processen når Lynch lager film.

I Maharishi Ayurveda er bevissthet det viktigste elementet i å skape helse. Hvis kontakten med ens egens dypeste kilde av bevissthet fungerer kan man overkomme mange alvorlige helsetilstander 0g forebygge enda flere. Hvis det er en ting du ønsker å gjøre for helsen din hver dag er 20 minutter med Transcendental Meditasjon noe av det beste du kan gjøre. Forskningen sier at det reduserer høyt blodtrykk, kan ha en positiv effekt på blodsukkernivået, bedrer hjernefunksjonen, reduserer de fleste kjente stressfaktorer og gir mer livsglede. Her er litt om forskning på TM.

Siden Maharishi Mahesh Yogi introduserte Transcendental meditasjon i Norge i 1960 har nærmere 40 000 nordmenn lært teknikken. Du finner autoriserte lærere over hele landet. Sjekk at læreren er autorisert av Maharishi Bevegelsen i Norge, slik at du er sikker på at det er den rette teknikken du lærer. Her er linken til nettsiden for Transcendental Meditasjon: no.tm.org. Maharishistiftelsen har sitt hovedkontor i Bergen. Kontakt: Tore Mjøs,  telefon  94100100, e-post: tore@maharishi.no.

,

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar

Denne nettsiden bruker cookies for å vise annonser basert
på en brukers tidligere besøk på våre nettsider. Les mer her.