http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Tett nese, bihuleproblemer og lette allergiplager?

Prøv innhalering med Sinus Clear

Når nesen er tett og du trenger å rense opp i bihulene og de øvre luftveiene kan innhalering med vanndamp tilsatt eteriske oljer som eukalyptus, kamfer, peppermynte o.l. være meget effektivt. Den eteriske oljen løser opp slim i nese, bihuler og luftveier, mens vanndampen sørger for at transporten av oljen foregår på en effektiv måte. Sinus Clear er en ayurvedisk blanding av eteriske oljer som er bra for å åpne opp nese, bihuler og de øvre luftveiene.

Fyll en stor panne i rustfritt stål med vann og kok opp vannet. Etter at det har kokt en stund, sett pannen på et bord og ta 2-4 dråper med Sinus Clear i det varme vannet. Beskytt øynene dine med bomullsbiter og bind en bandasje rundt hodet ditt (over øynene) for å holde bomullsbitene fast på øynene. Hvis du synest dette er for mye styr, sørg ihvertfall for at du lukker øynene mens du holder på fordi dampen vil svi hvis du får den i øynene. Ta et stort håndkle over hodet og lag noe liknende et lite telt over hodet og pannen og begynn å inhalere og utånde sakte gjennom nesen. Dette vil fjerne slim fra det luftveiene. Innhaler i 5-10 minutter.

Etter behandling kan du ta 1-2 dråper Allergard neseolje i hvert nesebor for å nære nesens slimhinner og sørge for at kanalene fortsetter å holde seg åpne.

, , , ,

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar

Denne nettsiden bruker cookies for å vise annonser basert
på en brukers tidligere besøk på våre nettsider. Les mer her.