Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Maharishi Ayur-Ved Produkter AS sine nettsteder. Maharishi Ayur-Ved Produkter AS (org. no. 861 067 742) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: ayurved.no, ayurved.no/blogg og helsekostbutikker.no. Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av Maharishi Ayur-Ved Produkter AS. Ta kontakt med vårt kundesenter på 55136900 eller post@ayurved.no for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.

Personopplysninger som behandles

Maharishi Ayur-Ved Produkter AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort. I nettbutikken vår gjøres dette av Klarna AS og vi har ikke tilgang til den informasjonen.

Eksempler på informasjon som innhentes:

  • Navn
  • Kontaktperson
  • Adresse / fakturaadresse
  • Telefonnummer og e-postadresse
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan informasjon innhentes?

Maharishi Ayur-Ved Produkter AS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på skjema:

  • Kontaktskjema
  • Når man ønsker å prøve et produkt eller tjeneste
  • Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider
  • Ved påmelding til webinar, kurs og konferanser
  • Når man laster ned dokumenter som e-bøker fra våre nettsider
  • Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post

Formålet med informasjonen som innhentes

  • For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
  • For å kunne sende relevant informasjon
  • For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på ayurved.no, ayurved.no/blogg og helsekostbutikker.no lagres i vårt CRM-system og Ontraport, vårt marketing automation system som brukes til automatisert markedskommunikasjon.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Maharishi Ayur-Ved Produkter AS kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Maharishi Ayur-Ved Produkter AS.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger I henhold til personopplysningsloven. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Maharishi Ayur-Ved Produkter AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Informasjonskapsler (cookies):

Informasjonskapsler er små tekstfiler som kan brukes av nettsteder for å gjøre en brukers opplevelse mer effektiv.

Loven sier at vi kan lagre informasjonskapsler på enheten hvis de er strengt nødvendig for driften av dette området. For alle andre typer informasjonskapsler trenger vi din tillatelse.

Dette nettstedet bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Noen informasjonskapsler er lagt inn av tredjepartstjenester som vises på våre sider.

Du kan endre eller oppheve ditt samtykke via å klikke på følgende linken:
Forny eller endre ditt samtykke til informasjonskapsler

Kontaktinformasjon

Ansvarlig for personvern: John Edvard Reiso
Telefon 55136900
post@ayurved.no
Maharishi Ayur-Ved Produkter AS, Postboks 200 Rådal, 5858 Bergen