Ayurvedisk helsekonsultasjon med pulsdiagnose

Online påmelding i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Tromsø: Meld deg på her!

Nå kan du få ayurvedisk helsekonsultasjon med pulsdiagnose i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Tromsø. Vi har startet et samarbeid med Shruti Bhatia, som er en indisk ayurvedaterapeut bosatt i Norge, og kan derved tilby konsultasjon rundt omkring i Norge mer regelmessig enn tidligere.

ayurvedisk helsekonsultasjon

Shruti Bhatia

Online påmelding i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Tromsø: Meld deg på her!

Ayurvedisk pulsdiagnose

Pulsdiagnose er en gammel ayurvedisk metode for å sjekke kroppens tilstand og se grunnleggende ubalanser lenge før de blir et reelt problem. Å ta en ayurvedisk helsekonsultasjon med pulsdiagnose noen ganger årlig er en fin måte å korrigere helsen og unngå senere problemer.

Shruti Bhatia er spesialist i Ayurveda med 7½ års studietid ved Universitetet i Dehli, India.

Hun har mer enn 15 års erfaring med praksis i Ayurveda, og kan gi råd om Ayurvedisk behandling for en rekke ubalanser som for eksempel stress, fordøyelsesproblemer, søvnbesvær, hudproblemer, svakt immunforsvar, lette allergiplager, prostata ubalanser, gynekologiske ubalanser, ubalanse i blodsukkernivået, en rekke aldersrelaterte problemer og mye mer. I tillegg kan hun også gi råd om barns helse.

Shruti har en praksis i Osloområdet, noe som gjør det mulig å få oppfølging i ukene og månedene etter konsultasjonen, hvis det er behov for dette. Hun er medlem av Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon.

Konsultasjonen koster Kr 950,-.

I Oslo er Shruti alene og konsultasjonen tar ca 45 minutter.

I Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Tromsø tar konsultasjonen ca. 30 minutter. I tillegg inkluderer det oppfølging med Ingeborg eller Hallvard Reiso eller en av de andre norske helseveilederne, for å gå igjennom og forklare i detalj rådene som gis under konsultasjonen. Dette tar ca. 30 minutter. Totalt varer derfor hele konsultasjonen ca. 1 time.

Påmelding

For spørsmål ring 55136900.

Online påmelding Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand eller Tromsø: Klikk her!

Håper å se deg der!

2 kommentarer til Ayurvedisk helsekonsultasjon med pulsdiagnose

  1. HILDE PEDERSEN ÅSBØ 19 september, 2016 at 16:21 #

    BESTILLER TIME I STAVANGER 12 OKTOBER

    KAN EG FÅ BEKREFTELSE

    • Ingeborg 21 september, 2016 at 11:44 #

      Hei Hilde Pedersen Åsbø! Takk for ditt ønske om konsultasjon. Vi fortrekker at du skriver på MAIL til post@ayurved.no eller ringer på 55136900, da denne kanalen er synlig for alle! Jeg sendte deg svar på din epost, men denne kom i retur. Har du en annen epost adresse? Har ikke noe telefonnummer til deg, vanskelig å ringe deg også. Kontakt oss snarest. Mvh Ingeborg S. Reiso

Legg igjen en kommentar

Denne nettsiden bruker cookies for å vise annonser basert
på en brukers tidligere besøk på våre nettsider. Les mer her.