To ukers ayurvedisk revitalisering

Revitalisering

Få en full revitalisering av helsen din med Ayurveda på så lite som to uker. Ved å innføre noen enkle rutiner og ritualer kan du få bedre fordøyelse, lever og forbrenning og øke motstandskraften din mot stress.

Revitalisering av kroppen – her er det du må gjøre:

Revitalisering

  1. Sørg for å få en god natts søvn. Legg deg før kl. 22.00 stå opp før kl. 06.00. Alle systemer i kroppen fungerer bedre når du er uthvilt. Ved å legge deg deg tidlig og stå opp tidlig, får du maksimalt utbytte av kroppens rensemekanismer om natten. I løpet av natten bearbeider sinnet sanseinntrykkene fra dagen. Dette skjer spesielt i pittatiden fra kl 22.00 til 02.00. Ved å sove på denne tiden blir du mindre stresset og fungerer bedre om dagen.
  2. Sørg for å tømme tarmen hver morgen. Det har en avgiftende effekt på kroppen. Drikk 1-2 store kopper behagelig varmt vann med én gang du står opp. Sett deg på toalettet selv om det ikke kommer noe. På den måten lærer du fordøyelsen å tømme tarmen om morgenen.
  3. Drikk nok vann. Drikk 4-6 kopper behagelig varmt vann i løpet av dagen.Varmt vann er rensende for kroppen og styrker fordøyelse og næringsopptak. Unngå all iskald mat og drikke. Ikke drikk store mengder kaldt vann til maten. Drikk kun små slurker varmt vann til måltidene.
  4. Spis det største måltidet midt på dagen. Da er fordøyelseskraften sterkest og du får mest nytte av næringen. Spis en passe stor frokost, et lett varmt kveldsmåltid og middag midt på dagen. Redusér brødmat, rå mat, frityrstekt mat og store måltid rett før sengetid, da dette har en tendens til å skape slaggstoffer i kroppen.
  5. Trim daglig. Gå tur i ulendt terreng eller gjør lett trening i 1/2 til 1 time. Ikke overdriv intensiteten på treningen. Du bør føle deg mer energisk når du er ferdig enn da du startet.
  6. Spis flytende føde en dag i uken. Det gir fordøyelsen din en pause, slik at den kan fordøye slaggstoffene i kroppen. Spis purért Kitchari når du er sulten og drikk varmt vann eller urtete i løpet av “flytende føde” dagen. Her finner du en oppskrift på Kitchari. Følg oppskriften og lag puré av den med en stavmikser.
  7. Få økt revitalisering av kroppen med urtene i Dybderenspakken. Dybderenspakken består av Triphala Plus, Livogard og Guggul XL. Den styrker leveren, tykktarmen og forbrenning på vev- og cellenivå og fjerner blokkeringer i kroppen. Klikk her for å lese mer og få 15% rabatt! Du trenger ikke ta kosttilskuddene for å få utbytte av disse rådene, men urtene vil gjøre at renselsesprosessen og bedring av fordøyelse og leverfunksjon går hurtigere.

Ved å følge disse rådene i 2 uker, vil du kunne merke en forbedring av allmenntilstanden og føle mer energi, mindre stress og en sterkere fordøyelseskraft. Dette er imidlertid råd du godt kan følge over lengre tid for å få en permanent forbedring av helsen.

Lykke til!

Leave a comment